Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dosyć dłuższy czas nic nie pisałem na co złożyło się naprawdę, naprawdę wieeele spraw które przytłoczyły mnie mniej lub bardziej, takie, na które miałem wpływ bądź nie. Swoją drogą - snapowicze wiedzą ;-)
Nie będzie to jakoś mega długi post, ale kilka rzeczy postaram się omówić.
1. Subskrypcje
Tutaj nic się nie zmieniło Dalej do przodu. Zadziwiająca jest jednak jedna rzecz...
Na stronach już jest przeciążenie. Mogłem na początku założyć taki ruch bo teraz czeka mnie nie lada wyzwanie czyli nowe hostingi, przepinanie wszystkiego, etc
Dodatkowo, pozdrawiam konkurencję, która przez CALUTKI miesiąc próbuje robić coś z moją stroną. Dziękuję
Następny cel BTC->11 000$<- a to znaczy powrót rynku do normalności Są jakieś tam predykcje odnośnie kolejnej korekty - ale moim zdaniem nie będzie ona już tak znaczna. THC - fork w lutym. ADA & SC - long term. Dalej trzymam wszystko Nie sprzedaję dopóki nie wyjdę z fajnym zyskiem.
3. OgAds
Dobry zwiastun
Zobaczymy co z tego będzie, konkurencja jest duża, przebłyski w ruchu i w wartości leadów - kwestia szczęścia
Co do SunLead - w styczniu zleciłem 5 wypłat 4 cyfrowych, w lutym tylko jedną i to nie całą, bo ekspresem a ekspres jest do 5k PLN (w poniedziałek mam dostać resztę).. i prawdopodobnie będę zmuszony do jednej wypłaty na miesiąc. Nie ukrywam, że jest to dla mnie najgorsza opcja, zarabiając tyle strach jest czekać miesiąc - wszyscy wiemy, jak niestabilnie jest na rynku.
Wszystkiego dobrego!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-2018 22:56 przez mahuzz.)