Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziennik Pracy: Zarobiony_Koles, Zozols1 & Fato
Sprawdź:
haha, a każdy mówi, tylko nie idź do zety bo do końca życia bedziesz biede klepał, a tu prosze
Ale tak jest ze wszystkim, jak nie ma sie pomysłów, kreatywności to nawet będąc po studiach g*wno będzie się zarabiało
Witam ładnie ciszniesz, że tak powiem .Mam takie pytanie chciałbym się zarejestrować z reffa pod tobą , nie oczekuje niczego chyba że będziesz chciał mi trochę podpowiedzieć jeśli będę w miarę zarabiał coraz większe kwoty, takie jak ty. Działasz w Leadmore prawda??? .Wprowadzili chyba poleconych o ile się orientuje , mógłbyś ustawić w sygnaturze swój refflink . Po pierwsze bym się zarejestrować a po drugie miałbym większego kopa motywującego widząc jak twoja kwota zarobionej kasy rośnie z dnia na dzień, bo skoro w takim wieku zarabiasz takie kwoty to znaczy że można, tylko trzeba chcieć. Pozdrawiam
(29-01-2015 22:07)kociamber napisał(a): komputerek sczelam albo inny gadżet elektro
Bingo
30.01.15 kupiłem komputer z obudową Zalman Z3 Plus
Kupiłem go za 3204 zł, za pieniądze z internetu i można uznać, że z samego leadmore. Do tego jakiś czas temu kupiłem grę BF 4 za 50 PLN (-50% Taniej) i jakąś myszkę firmy Ganesis również za 50 zł. Teraz przedstawię kilka zdjęć komputera, przepraszam za jakość, pozostaje robić zdjęcia obudowy(Nic skarpetką nie zdziałam) Zestaw złożył mi @[Jaro070] z małą modyfikacją brata @[zozols1] za co im bardzo dziękuję. Parametry podam niżej, możecie sobie wyobrazić co kryje się pod obudową.
gratuluję komputerka w sumie podobny do tego co ci rozpisalem. Tez bym wziął inny zasilacz bo ten thermaltake to model sprzed kilku lat ale solidny i da rade na pewno niech Ci służy wiele lat bez awarii ;p