Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
❤️mahuzz - ROZDZIAŁ 7❤️

Autor Wiadomość
RE: Mahuzz - ROZDZIAŁ 3
Sprawdź:
(27-01-2018 14:36)mahuzz napisał(a):  @[LeadNow]
[Obrazek: 1.jpg]

DZIĘKUJĘ ZA WSPÓŁPRACĘ!

Również Dziękuję za współpracę i gratuluje Tobie Mahuzz takiego wyniku. Cieszę się, że to właśnie w taki sposób kończy się biznes. Bo można było zrobić tak jak EasySub. Szacunek!

Mam podobny Tongue
[Obrazek: ffff-1517062413.png]

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
Glosy: mahuzz (+1)
No to niezle z tym leadnow. BTW. fastlead to samo napisal;d
Tak było Panowie Big Grin
[Obrazek: tak_bylo1-1517080876.jpg]
A idźcie z tym leadnow. Nie wiem jak u was ale u mnie konwersja od jakiegos roku to była porażka w porównaniu chociażby do ef, lm, fs itd
choć coś tam się uzbierało [Obrazek: 5a5d2cc44062320c9fda5c5c57845eef.png]

[Obrazek: mentoring.png]
(27-01-2018 18:41)fusek napisał(a):  No to niezle z tym leadnow. BTW. fastlead to samo napisal;d

Pewnie przypadekTongue.
Ponad 1 000 odpowiedzi i 200 000 wyświetleń dziennika Heart

Z jednej strony bardzo szczęśliwy, z drugiej, trochę mniej - przyznaję, że zostało ostatnie ~6000zł.
To własnie wtedy zrealizuje najważniejszy dla mnie cel tego dziennika. Pamiętają ile to będzie łącznie, ze wszystkich 3 rozdziałów? Huh
Niesamowicie szybko to wszystko leci, już prawie 2 lata od założenia dziennika.

Przyznaję, że aktualny okres czasu jeśli chodzi o pracę jest mocno wątpliwy w moim przypadku - jeśli faktycznie ustawa wejdzie tak szybko jak wszyscy się o to boją, to nie ma sensu tworzyć nowych projektów - zanim wszystko zrobię, łącznie z pozycjonowaniem i skokiem strony na top - minie sporo czasu.
Nie ukrywam również, że moje pomysły na subach się nie kończą. Już to chyba kiedyś pisałem, ale powtórzę - umiejąc pozycjonować, możesz ruszyć ze wszystkim. Poważnie Wink
Jest to oczywiście zmiana branży, w ewentualnej sytuacji będzie się trzeba przystosować.

Żeby nie było tak pusto, wrzucam statystykę z wczoraj:
[Obrazek: 1.jpg]

Lecimy z tym do końca, he? Wink

Glosy: azontoo (+1), Zawik (+1), pspsga (+1), Zasiu (+1), patttson (+1), Assasinoo (+1), Crausher (+1), Lanserek (+1), Adwez (+1), Mariuszeek (+1), Czaq (+1)
Nie wiem ile, ale bardzo dużo piniążków Idea Będę tęsknił Mateusz Heart
mahuzz Odczułeś spadek leadów po wprowadzeniu nowych treści SMS w Orange?
radek0389

Szczerze mówiąc nie jakoś bardzo.
Glosy: radek0389 (+1)
STYCZEŃ 2018

Miesiąc, w którym niepewność towarzyszy niemal każdemu zarabiającemu na rynku SMS Premium.
I ja nie ukrywam, że nowych projektów raczej nie rozwijałem, ze względu na sytuację.
Wszyscy dowiemy się dopiero po wejściu ustawy w życie, jak to będzie wyglądało.

W styczniu zarobiłem: ~13444zł

Miłego dnia! Smile

Glosy: Grubykesz (+1), Zasiu (+1)
Odpowiedz