Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Również Dziękuję za współpracę i gratuluje Tobie Mahuzz takiego wyniku. Cieszę się, że to właśnie w taki sposób kończy się biznes. Bo można było zrobić tak jak EasySub. Szacunek!
A idźcie z tym leadnow. Nie wiem jak u was ale u mnie konwersja od jakiegos roku to była porażka w porównaniu chociażby do ef, lm, fs itd
choć coś tam się uzbierało
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-01-2018 21:06 przez Czaq.)
Ponad 1 000 odpowiedzi i 200 000 wyświetleń dziennika
Z jednej strony bardzo szczęśliwy, z drugiej, trochę mniej - przyznaję, że zostało ostatnie ~6000zł.
To własnie wtedy zrealizuje najważniejszy dla mnie cel tego dziennika. Pamiętają ile to będzie łącznie, ze wszystkich 3 rozdziałów?
Niesamowicie szybko to wszystko leci, już prawie 2 lata od założenia dziennika.
Przyznaję, że aktualny okres czasu jeśli chodzi o pracę jest mocno wątpliwy w moim przypadku - jeśli faktycznie ustawa wejdzie tak szybko jak wszyscy się o to boją, to nie ma sensu tworzyć nowych projektów - zanim wszystko zrobię, łącznie z pozycjonowaniem i skokiem strony na top - minie sporo czasu. Nie ukrywam również, że moje pomysły na subach się nie kończą. Już to chyba kiedyś pisałem, ale powtórzę - umiejąc pozycjonować, możesz ruszyć ze wszystkim. Poważnie
Jest to oczywiście zmiana branży, w ewentualnej sytuacji będzie się trzeba przystosować.
Żeby nie było tak pusto, wrzucam statystykę z wczoraj:
Lecimy z tym do końca, he?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-01-2018 12:08 przez mahuzz.)
Miesiąc, w którym niepewność towarzyszy niemal każdemu zarabiającemu na rynku SMS Premium.
I ja nie ukrywam, że nowych projektów raczej nie rozwijałem, ze względu na sytuację.
Wszyscy dowiemy się dopiero po wejściu ustawy w życie, jak to będzie wyglądało.
W styczniu zarobiłem: ~13444zł
Miłego dnia!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2018 13:38 przez mahuzz.)