Sprawdź:
(24-07-2017 23:20)rafi213 napisał(a): firma nie ma obowiązku wydawania sprawozdania finansowego
Zgadza się. Ponieważ jest zarejestrowana w państwie gdzie nie musi, bo gdyby była w państwie gdzie musi np. w Polsce to by wyszło na jaw, że 99% wypłacanych pieniędzy pochodzi tylko z wpłat uczestników a nie z sprzedaży.
(24-07-2017 23:20)rafi213 napisał(a): zresztą nawet jak bym ci takie fakty podał to byś zapewne napisał że są nieprawdziwe i podrobione.
Nie. Nie napisałbym tak bo wtedy by wyszło to co napisałem wyżej.
(24-07-2017 23:20)rafi213 napisał(a): Marketing sieciowy polega na wzajemnym zaufaniu, budowaniu relacji między uczestnikami danego projektu
Zgadza się. Tylko FutureNET/AdPro to nie marketing sieciowy. To piramida finansowa.
(24-07-2017 23:20)rafi213 napisał(a): ja analizuje fakty, plan marketingowy, ogólna sytuację na rynku światowym na co w danym momencie jest zapotrzebowanie itd. na tej podstawie łatwo mi wywnioskować że firma się rozwija i ma przed sobą przyszłość.
Tak samo jak analizowałeś plan marketingowy i sytuację na rynku światowym piramidy TrafficMonsoon do której wciągałeś ludzi.
(24-07-2017 23:20)rafi213 napisał(a): wg tego toku rozumowania to każda firma zarejestrowana w Dubaju jest piramidą bo przeciez nie musi publikować sprawozdania 
To nie jest mój tok rozumowania. To jest twój tok rozumowania, że to jest mój tok rozumowania
(24-07-2017 23:20)rafi213 napisał(a): Tego nie da się w żaden sposób określić
Zgadza się. Ponieważ to ukrywa.
(24-07-2017 23:20)rafi213 napisał(a): bo jest płynny przepływ pieniądza - jedni biorą leasing , drudzy kupują "chmure" a jeszcze inni kupują ad packi a w tym samym czasie 5 osób zleca sobie wypłatę itd.
Kolejna bzdura żeby lud uwierzył.
(24-07-2017 23:20)rafi213 napisał(a): Nie mam obowiązku odpowiadać kazdemu a tym bardziej osobom które wchodzą na forum nie po to, aby się czegoś dowiedzieć, a tylko pośmieszkować i udawać najmądrzejszych a do tego są typowymi ignorantami.
Nie. Po prostu nie chcesz tego napisać bo sam byś przyznał wtedy, że to najdroższa oferta na rynku (jak to bywa w tego typu firmach).
(24-07-2017 23:20)rafi213 napisał(a): Dziwie się że na tak banalne pytanie jeszcze nie znalazłeś odpowiedzi w internecie, przecież ty wszystko już wiesz o całym Futurenet.
Znalazłem. I to jest najdroższa oferta na rynku (jak to bywa w tego typu firmach).
(24-07-2017 23:20)rafi213 napisał(a): (24-07-2017 22:27)wrzochal11 napisał(a): a jak myślicie jak by wszyscy klienci danego banku nagle chcieli wypłacić kasę którą trzymają w danej instytucji, to bankowi starczyłoby na to pieniędzy? Moim zdaniem zdecydowanie nie. Banki mają stałe dochody, dlatego mogą wydawać więcej niż mają..
Obecnie w bankach to około 10-15% wszystkich środków ma pokrycie w pieniądzu papierowym, reszta to tylko wirtualne zapiski cyferek na kontach, więc odpowiedź sobie sam co w takiej sytuacji zrobiłby bank.
To ja odpowiem wam obu bo widzę, że macie 0 pojęcia.
Jest takie coś jak Bankowy Fundusz Gwarancyjny.
Dla naganiaczy do piramid finansowych to może być szok, że coś takiego istnieje.
Bankowy Fundusz Gwarancyjny, czyli bezpieczeństwo do 100 tys. Euro
http://www.oprocentowanielokat.pl/bankow...ro-25.html
(24-07-2017 23:20)rafi213 napisał(a): ja podaje fakty co nowego mają w planch, nastepnie że te plany realizują i wprowadzają w życie nowe rozwiązania i produkty.
Nie. To tylko budowanie iluzji wiarygodności żeby jak najwięcej ludzi wpłaciło pieniądze.
AmberGold nawet stworzył własne linie lotnicze żeby stworzyć iluzję wiarygodności.
(25-07-2017 16:40)znikad napisał(a): Rafi jakby ta piramida sie skonczyla i dzisiaj to oczywiscie nie bede zalowal 
Ale tysiące innych ludzi które stracą tam pieniądze będą żałować