Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Bracia, sam nie wiem. Może coś sie stało, ale już jest w porządku. Hehe mam nadzieje że kolejny dzień będzie lepszy. Link inny to leci, nie znam sie na tym. Ważne że już jest dobrze .
Dlaczego chcecie wyłączyć Lokalizatora jak u mnie on na drugim programie ma najwiekszą skuteczność
Brakiem zainteresowania tak ? Dzięki lokalizatorowi w drugiej subskrypcji w ciągu miesiąca jestem ok. + 1500zł. Śledząc króla programu mogę wywnioskować że pare innych osób też ma podpięty jako druga subskrypcja a wy wyłączacie program
Nwm może czas najwyższy pomyśleć nad przejściem do konkurencji bo niedługo to zostanie 1 program i nie bedzie nawet na czym zarabiać.
Poniżej wklejam Screena z zarobków z drugiego programu ( Lokalizator )
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-01-2016 10:41 przez Jork.)
W sumie nie zarabiam na lokalizatorze ale nie rozumiem tego posunięcia. Rozumiem że program jest mało interesujące i na nim się mało zarabia ale chyba też się nie traci, więc po co go usuwać, może zostać bo komu to przeszkadza.
Dziwne, że konkurencja może mieć kilkadziesiąt programów (I napewno wiele z nich tak jak lokalizator nie jest rochwytywanych) a mimo to je trzymają bo "a nuż komuś się przyda" a LM posiada kilka programów na krzyż i jeszcze dodatkowo je usuwa
Rozumię już program Oculus bo nikt kompetnie nie zarabia na tym bo na królu programu pisze cały tdzień brak statystyk czyli nikt nie używa tego programu ale Lokalizator ?
Przecież jest o wiele więcej programow z których korzysta o wiele mniej osób typu : Askfm, Reinkarnacja, Wtftube, XboxOne
Proszę o wypowiedzenie się ponieważ najwyższą konwersje po wszelkich testach na drugim programie uzyskałem własnie na lokalizatorze niekiedy zdarzy się że po 10-12 leadów w ciągu dnia jest z drugugiego programu a na np: iphone6 czy samsung max jakie mi się udało uzyskać na drugiej subskrypcji to 5-6 leadów więc o x2 jest skuteczność a wy usuwacie program nie rozumię was
A może chodzi o zyskowność? Bo to też na programie są leady to nie znaczy że jest opłacalny, może dużo ludzi wyłącza subskrypcje. Ale w sumie takim wypadku po prostu obniżyliby stawkę za leada.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-01-2016 11:18 przez ELdollaro.)
A może pomyślcie, że planują dodac coś w zamian? Jak czytam takie posty typu "może czas przejść do konkurencji" to mnie nawet nie śmieszą, to jest żałosne. Napiszcie tutaj, do Arka na maila a na pewno się dogadacie.