Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
FireGifts.pl - Temat ogólny

Autor Wiadomość
RE: FireGifts.pl - Temat ogólny
Sprawdź:
Czekam zniecierpliwiony na rozwój sytuacji Smile
Fajna stronka 3mam za was kciuki
(15-06-2015 20:45)Razner napisał(a):  Czekam zniecierpliwiony na rozwój sytuacji Smile
Fajna stronka 3mam za was kciuki

Dziękujemy za miłe słowa! Cały czas działamy, aby poprawić serwis i najbliższym czasie na pewno kilka razy Was pozytywnie zaskoczymy Smile
Wczoraj dotarła moja nagroda z marca Big Grin [Obrazek: Z3hQVoq.png]
FG padło Xpokerface

Jest jakaś przerwa techniczna czy znowu DDoSy? Tongue
Glosy: Zordi (+1)
Faktycznie FG nie działa Sad Mam nadzieję, że to tylko chwilowe.

Matheo249, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2012.
Czy pojawią się nowe aukcje?
(07-07-2015 16:58)haha40027 napisał(a):  Czy pojawią się nowe aukcje?

Chcesz nowe aukcje a ze starych aukcji z przed miecha żadna nagroda nie doszła Wink

Wiadomo kiedy zostaną wysłane ?
Co jest z tym lotterypartnerem? U mnie nie wyświetla żadnej loterii aktualnie, a chciałem zdobyć te 20k, bo mi ciut brakuje na dzisiejszego resa. :/ Czy tylko ja tak mam?
(12-07-2015 18:10)MaXimuS007 napisał(a):  Co jest z tym lotterypartnerem? U mnie nie wyświetla żadnej loterii aktualnie, a chciałem zdobyć te 20k, bo mi ciut brakuje na dzisiejszego resa. :/ Czy tylko ja tak mam?

Chyba w niedziele nie odbywają się żadne loterie. Ewentualnie zmień język na PL, ale wątpię, by to coś zmieniło.

Matheo249, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2012.
(12-07-2015 18:25)Matheo249 napisał(a):  
(12-07-2015 18:10)MaXimuS007 napisał(a):  Co jest z tym lotterypartnerem? U mnie nie wyświetla żadnej loterii aktualnie, a chciałem zdobyć te 20k, bo mi ciut brakuje na dzisiejszego resa. :/ Czy tylko ja tak mam?

Chyba w niedziele nie odbywają się żadne loterie. Ewentualnie zmień język na PL, ale wątpię, by to coś zmieniło.
Sprawdzałem i na każdym to samo. Być może masz rację, ale kupon raczej w każdy dzień powinno dać radę kupić, a losowanie odbywa się kilka dni w tygodniu.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: