Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Co jest z tym lotterypartnerem? U mnie nie wyświetla żadnej loterii aktualnie, a chciałem zdobyć te 20k, bo mi ciut brakuje na dzisiejszego resa. :/ Czy tylko ja tak mam?
(12-07-2015 18:10)MaXimuS007 napisał(a): Co jest z tym lotterypartnerem? U mnie nie wyświetla żadnej loterii aktualnie, a chciałem zdobyć te 20k, bo mi ciut brakuje na dzisiejszego resa. :/ Czy tylko ja tak mam?
Chyba w niedziele nie odbywają się żadne loterie. Ewentualnie zmień język na PL, ale wątpię, by to coś zmieniło.
(12-07-2015 18:10)MaXimuS007 napisał(a): Co jest z tym lotterypartnerem? U mnie nie wyświetla żadnej loterii aktualnie, a chciałem zdobyć te 20k, bo mi ciut brakuje na dzisiejszego resa. :/ Czy tylko ja tak mam?
Chyba w niedziele nie odbywają się żadne loterie. Ewentualnie zmień język na PL, ale wątpię, by to coś zmieniło.
Sprawdzałem i na każdym to samo. Być może masz rację, ale kupon raczej w każdy dzień powinno dać radę kupić, a losowanie odbywa się kilka dni w tygodniu.