Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Hivemicro.com +18 » Moderowanie obrazków +18

Autor Wiadomość
RE: Hivemicro.com +18
Sprawdź:
Drugi tydzień leci jak nie da się zarobić na tym serwisie, dziś pojawiło się kilka zdjęć po 4$, ale raptem 10 wyklikałem i już ich nie ma, a na NSFW nie ma w ogóle zdjęć tylko pojawia się sport na którym łatwo bana wyłapać...

Nie wiem po co dodają nowe zadania na stronie, zamiast ogarnąć coś z tym, aby można było normalnie robić najpierw te co są, a dopiero potem się brać za nowe rzeczy
Jeszcze nie wyłapałem bana w nowej kategorii (określanie płci), może to naprawili?
(17-03-2017 17:13)ComboThe napisał(a):  Drugi tydzień leci jak nie da się zarobić na tym serwisie, dziś pojawiło się kilka zdjęć po 4$, ale raptem 10 wyklikałem i już ich nie ma, a na NSFW nie ma w ogóle zdjęć tylko pojawia się sport na którym łatwo bana wyłapać...

Nie wiem po co dodają nowe zadania na stronie, zamiast ogarnąć coś z tym aby można było normalnie robić najpierw te co są a dopiero potem się brać za nowe rzeczy

Jak Ty człowieku zdania budujesz?! Tego nie da się normalnie przeczytać.

Co do tematu, to dziś strona działa bardzo powoli. Zdjęcia ładują się w żółwim tempie!
Dwóch przecinków mi zabrakło, a Ty już masz problem z przeczytaniem ze zrozumieniem..
No to jest niemożliwe,~300 zdjeć i ban.
W jakiej kategorii moderowałeś?
ja na pol godziny 150 zdjęć robie hehe ;-)
słaby net + ładowanie obrazków.
Ale mimo wszystko brak banów itd.
Ja zauważyłem, że jeśli się nie wybierze przez jakiś czas (do 2 min, bo po tylu wyrzuca za afk) kategorii to kilka zdjęć pod rząd jest od razu wczytane.
ale marnujesz 2 minuty, żeby wczytało się 10 obrazków
Czy napisałem, że tym sposobem można szybciej moderować?
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: