Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Hivemicro.com +18 » Moderowanie obrazków +18

Autor Wiadomość
RE: Hivemicro.com +18
Sprawdź:
W ogóle to założe nowe konto i odpalę tylko jedno zadanie, bo jak są 2 na raz wymieszane to bez sensu się to robi. Jak zarobiłeś tak dużo i przy tylu opcjach ciągle wciskałeś to samo to albo masz farta, albo Ci konto zablokują o ile będą mieli czas żeby to ogarnąć Smile
(16-03-2017 22:10)Fox90 napisał(a):  W ogóle to założe nowe konto i odpalę tylko jedno zadanie, bo jak są 2 na raz wymieszane to bez sensu się to robi. Jak zarobiłeś tak dużo i przy tylu opcjach ciągle wciskałeś to samo to albo masz farta, albo Ci konto zablokują o ile będą mieli czas żeby to ogarnąć Smile

Zablokuj najpierw te za $2. Nie można odpalić jednego w sportach.
Ja korzystam tylko z tego 1$
(16-03-2017 22:29)AzotoN1 napisał(a):  Ja korzystam tylko z tego 1$

Nie wpadają ci zdjęcia za 2$?? Może teraz zabrakło zdjęć za 2. Ale ogólnie są mieszane.
(16-03-2017 22:26)grammol napisał(a):  Zablokuj najpierw te za $2. Nie można odpalić jednego w sportach.
Jak zablokuj? Założę nowe konto i aplikuje tylko do zadania np. za $1, wtedy nie będą mi się pojawiać obrazki z zadania za $2, bo teraz jest to głupio wymyślone. Nie ma jednak wątpliwości, że tu jeszcze będzie dużo zmieniane i wprowadzane na stronie.
No tak. Masz racje.
Ja aplikowałem tylko na 1$, bo było pewne, że 2$ to będzie fake taki jak wcześniejsze 4$
Na jednym koncie przestało mi naliczać w statystykach założyłem inne i tam działa normalnie. Ktoś ma podobnie? I czy jak się założy inne konto to podajecie te same dane czy inne i czy ten sam paypal na dwa konta można?
Ale muli dzisiaj, godzina 9 gimby w szkole powinno chodzić w miarę szybko a tu zonk.
Teraz to nawet w default jobs klikajac w NSFW Images losuje obrazki z kategorii za 2$ i 4$. Angry
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: