(27-06-2017 14:28)znikad napisał(a): mikus moje dwie wiadomosci do bialego pyskowka jeszcze bym nie nazwal. Nie jest i nie bedzie mi zal ludzi co nie wiedza w co wchodza albo siebie oklamuja.
Nie ciebie mam na myśli pisząc o pyskówkach

Właśnie takim ludziom ja osobiście życzę jak największej straty ( jeszcze pikuś jak stracą swoje bo pożyczone to ....) bo nic ich innego rozumu nie nauczy jak właśnie strata.
Pełno jest tutaj dawców kasy dla których fjuczure zwykła najzwyklejsza piramida finansowa tylko z najlepszą bajką i mitycznymi źródłami finansowania spośród wszystkich piramid które już dawno padły ( jak widać admini fjuczure co do opowiadania bajek uczą się na błędach zakopanych programów i marketingowo i socjologicznie przygotowani są perfect by omamić jak najwięcej jelonków) nazywają "FIRMĄ"

i albo udają że nie wiedzą w czym siedzą albo na prawdę nie wiedzą, że ich wpłata to nie w firmę a w piramidę finansową i nic więcej tutaj nie da się powiedzieć bo żadne opowiastki, MITY i inne farmazony nie sprawią że piramida przestanie być piramidą.
W przypadku fjuczure widzę Gebelsowskie metody : 1000000 powtórzenie nazwania piramidy "FIRMĄ" dla wielu stanie się prawdą

"wujek Gebels" chichra w grobie z radości, że tyle lat a jego metody nadal są skuteczne
(27-06-2017 14:33)lazapklb napisał(a): (27-06-2017 14:31)mikuss napisał(a): (27-06-2017 14:24)rafi213 napisał(a): (25-06-2017 14:12)mikuss napisał(a): Mnie nic nie rozsadza bo nie ma żadnego powodu by mi rozsadzało....
Typowe teksty wytresowanego odpowiednio naganiacza sekty danej piramidki finansowej przez każdego naganiacza dawców kasy nazywanej firmą bo przecież dla zysku z prowizji z nagonionego debila i jego wpłaty będzie się nawet głupka grało i udawało.
A tymczasem w innym temacie hyipik sobie spokojnie reklamujemy:
![[Obrazek: 2z4jl1k.jpg]](http://i66.tinypic.com/2z4jl1k.jpg)
Rozsadza ci rozsadza 

jak ktoś chciał to zapraszam z linku 

już się zapisuje naganiaczu 

Typowe dla rasowego naganiacza ....
Czy ja tam mówię gdzieś o magicznych źródłach finansowania ?
Czy ja tam mówię, że piramida finansowa jest firmą z magicznymi źródłami dochodu ??
Typowe teksty naganiacza którym jesteś jak i każdego innego ....
Tutaj fjuczure jest firmą ( tm również nią było, każdy wie jak się skońćzyło, fjuczure również tak skończy
żadne mityczne zewnętrzne źródła tego nie zmienią, bajkopisarz sobie dalej te mityczne źródła i odwracaj kota ogonem dalej nie zmieni to i tak dalej nic bo fjuczer było jest i dopóki działa zwykłą piramidą finansową
Nie ośmieszaj się.. Robisz dokładnie to samo tylko ze z jakąś "piramidką btc"?
no co Ty...
Dowody misiu dowody
Proszę gdzie tam napisałem że piramida nie jest piramidą ?
Gdzie twierdzę, że piramida cloudmining ma zewnętrzne źródła finansowania ?
Gdzie twierdzę, że piramida jest Firmą ???
Niestety dawco kasy piramidy fjuczure nic takiego co powyżej nigdzie nie znajdziesz ....
Te bajeczki znajdziesz w tm bo to platforma reklamowa a nie piramida u każdego naganiacza i dawcy kasy, te bajeczki również tylko w tym temacie o fjuczure
Także pogrążacie się sami coraz bardziej ....