Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabianie przez stronę Dogry.pl » Dowiecie się tutaj jak w łatwy sposób możecie zarobić przez stronę internetową Dogry.pl

Autor Wiadomość
RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl
Sprawdź:
Nie wiem, ja tam leciałem na 14 kart i wypłacili :v
Moim zdaniem oni mają jakiś system typu, "jeśli po zrealizowaniu zamówienia, zdobędziesz x punktów dostajesz bana" :v
Mimo tego, że 6 dni czekałem na potwierdzenie jeszcze niczego mi nie odrzucili. Główką trzeba ruszyć Wink
(20-07-2016 22:06)Samurai napisał(a):  Moim zdaniem oni mają jakiś system typu, "jeśli po zrealizowaniu zamówienia, zdobędziesz x punktów dostajesz bana" :v
Mimo tego, że 6 dni czekałem na potwierdzenie jeszcze niczego mi nie odrzucili. Główką trzeba ruszyć Wink

Po zamówieniu zarabiałem tak jeszcze przez 2 dni i wypłacili, także myślę że to nie ma znaczenia. Może po prostu banują konta które na czysto lecą trailery tylko? Bo zarobiłem ogolnie z gier 3-4k także jest to nawet dużo :v
Możliwe. Mi się wydaje, że banowanie następuje ze strony jakiegoś skryptu lub warunku.
Wiadomo kiedy PSC będą dostępne? Bo od jakiegoś czasu jest tylko informacja "produkt chwilowo niedostępny"
Hahah, po czekaniu 2 dni na dogry.pl teraz muszę czekać do 14 dni na wysłanie skina.. Nie polecam brania skinów, chyba że lubicie czekać pół miesiąca na skina.
http://scr.hu/2n8w/3fvqf
Znalazł ktoś kontakt do kogoś wyżej niż do tych 'moderatorów'? Szkoda czasu na nich, bo tylko kopiuj - wklej Smile
Pisałem z kimś przez maila, ale myślę że to tez byli moderatorzy na kopiuj, wklej.
A po co Ci ten kontakt Lol
Coś musicie robić.. Bo jeśli ja dostaje PSC normalnie, 100zł PSC .. To coś nie halo Smile Widocznie wasze przekręty nie wychodzą xD
Glosy: KenkyushaKamil (+1)
jedyne co robilismy to ogladalismy trailery wszystkie na raz xd

xaariel, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2016.
Wątek zamknięty