Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziennik Pracy: Zarobiony_Koles, Zozols1 & Fato
tak, bo sie nei wyrobiłem z przygotowaniem layoutu pod inny program
A tak po zatym złożycie mi jakiś komputer najlepszy jaki możliwy do 3.000. Zastosowanie do gier i aby dobre miał chłodzenie i się nie grzał?
Wydajny czterordzeniowy procesor i5 4460, 8GB pamięci w jednej kości do łatwej rozbudowy, płyta główna na chipsecie H81 ale z niezłą sekcją zasilania, radeona 290 z dobrym chłodzeniem od Asusa, 1TB dysk na dane, w miarę przewiewna obudowa wyposażona w 3 wentylatory 120mm, filtry przeciw kurzowe oraz usb 3.0, zasilacz 500w wystarczy.
Zestaw bez dysku SSD, jak chcesz dysk SSD to będzie trzeba słabszy procek/grafę albo po prostu dołożyć.
Pograsz na tym w najnowsze gry w ULTRA i starczy na kilka najbliższe lata(nie koniecznie już w ULTRA)
Wydajny czterordzeniowy procesor i5 4460, 8GB pamięci w jednej kości do łatwej rozbudowy, płyta główna na chipsecie H81 ale z niezłą sekcją zasilania, radeona 290 z dobrym chłodzeniem od Asusa, 1TB dysk na dane, w miarę przewiewna obudowa wyposażona w 3 wentylatory 120mm, filtry przeciw kurzowe oraz usb 3.0, zasilacz 500w wystarczy.
Zestaw bez dysku SSD, jak chcesz dysk SSD to będzie trzeba słabszy procek/grafę albo po prostu dołożyć.
Pograsz na tym w najnowsze gry w ULTRA i starczy na kilka najbliższe lata(nie koniecznie już w ULTRA)
Dzięki. Wczorajszy dzień skończyłem z takimi statami
Wczoraj zarobiłem z leadmore.pl
581 Wizyty
51 Rejestracja
8.78 % Skuteczność
316.20 zł Zysk
Wieczorem zrobię aktualizacje we wczorajszym wpisie. Dzisiaj dniówka będzie mniejsza bo wracam ze szkoły o 17 dopiero.
Mam tą samą obudowę, ten sam dysk, o 1 pozycją niższy procek. Reszte mam trochę słabszą. Jakiś rok temu dałem za niego 2300. Obudowa jest godna polecenia
Co do zarobków to gratki, nie spodziewałem się takiego wyniku u Ciebie. Jak tak dalej pójdzie to cel miesięczny zostanie wykonany
Po pierwsze ogromne brawa za progress! A po drugie powiedz mi stary/naprowadz chociaz na jedna sprawe zarabiasz na pobraniach czy to inny program? Uwierz ze wiele mi to pomoze. Dzieki
Dzień 274
23 Styczeń
Leadmore: 266 Zł
Zarobione dzisiaj: 266 Zł
Zarobione w styczniu: 2388.1 złz 3000 zł
Cel do końca roku: 2388.1 złz30.000 zł
(23-01-2015 21:16)create napisał(a): Po pierwsze ogromne brawa za progress! A po drugie powiedz mi stary/naprowadz chociaz na jedna sprawe zarabiasz na pobraniach czy to inny program? Uwierz ze wiele mi to pomoze. Dzieki
Pozdrawiam
Testuję programy teraz, ale pobieralnia to jedynie pod hacki i nie będę tego programu testował. Wpadają pojedyncze leady. Możecie pisać jaki program mam przetestować a ja przygotuje layout i treści odpowiednie i zacznę promować.