Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja bym w ogóle dał sobie spokój z tą stroną. Wygrałem kosę w konkursie. Zamiast wysłać mi od razu na steam to dostałem punkty do wykorzystania w sklepie. No spoko. Dziś zamawiam kosę zamówienie odrzucone.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-07-2016 13:56 przez Driver494.)
(20-07-2016 13:59)DzejkobPL napisał(a): Tak btw jak wygra się w konkursie, nagroda przychodzi instant czy trzeba czekać na weryfikację?
Wcześniej trzeba było potwierdzić, że ty to ty wpisujac kod na stronie (przychodzi smsem) a potem napisać email do kogoś tam z wymaganymi informacjami. Obecnie dostajesz punkty i wydajesz w sklepie. Ale jak widzisz nie polecam.
Wie ktoś może gdzie znajdę email do tych z dogry? Jakoś nie mam ochoty użerać się z upośledzoną morderacją.
(20-07-2016 13:59)DzejkobPL napisał(a): Tak btw jak wygra się w konkursie, nagroda przychodzi instant czy trzeba czekać na weryfikację?
Wcześniej trzeba było potwierdzić, że ty to ty wpisujac kod na stronie (przychodzi smsem) a potem napisać email do kogoś tam z wymaganymi informacjami. Obecnie dostajesz punkty i wydajesz w sklepie. Ale jak widzisz nie polecam.
Wie ktoś może gdzie znajdę email do tych z dogry? Jakoś nie mam ochoty użerać się z upośledzoną morderacją.
i co masz email ? bo chetnie tez bym im napisał co mysle o moderacji