Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(20-07-2016 09:59)Matixio napisał(a): gdzie się piszę do nich ?? bo nwm a chcę wysłać im wiadomość
Klikasz pomoc na samym dole w prawym rogu. Później wjeżdzasz w jakiś faq i gdy go czytasz całego to masz opcje " Odpowiedź nie jest wystarczajaca? Napisz do nas" klikasz to ostatnie i mozesz pisać zgłoszenie
Guys, mowiliscie, ze mnie zbanowali. Pisalem wczoraj do nich, odpisali, zebym sie wylogowal i zalogowal. Mam wsyzstkie zadania :v. Nic o banie nie pisali. Wiec jestem zbanowany, czy im sie cos zbugowalo ? (raczej napisali by mi o banie)
Ogólnie najczęściej jak reklamy znikały to było od nich, że blokowali możliwość blokowania konta, może chcą żebyś dobił trochę punktów i przy wypłacie bana dadzą.
Spk To jeszcze powiedzcie jak wy ogladacie te trailery ? Ktos mowil, ze jak ogladam wiecej niz jedna na raz, to moge dac sobie juz spokoj. Jakies rady ?