(25-06-2017 13:24)rafi213 napisał(a): Tak wiem ze masz bol dupy aż ci zwieracze malo nie rozsadzi ze Fn dziala ponad 2 lata i wiele osob zarabia w tej firmie jak i korzysta z ich produktów na codzień. Naganiac to mozesz ty sobie muchy nad głowę
Zauważyłem ze ze swoim belkotem zawsze sie pojawiasz jak jakis program padnie, tutaj nawet wczesniej sie wypowiedziales, bo juz dupsko piecze z zazdrości
Ps. Swoją drogą zawsze zastanawia mnie jak bardzo smutne zycie muszą miec takie mikussy i inni podobni aby wpadać co jakis czas i te same farmazony wklejac. 
Mnie nic nie rozsadza bo nie ma żadnego powodu by mi rozsadzało....
Typowe teksty wytresowanego odpowiednio naganiacza sekty danej piramidki finansowej przez każdego naganiacza dawców kasy nazywanej firmą bo przecież dla zysku z prowizji z nagonionego debila i jego wpłaty będzie się nawet głupka grało i udawało, że się nie wiedziało, że firma to nie firma tylko zwykła piramida finansowa ....
Działa 2 lata bo z wszystkich piramid ma najlepszy kamuflaż ale jak każda piramida finansowa runie bo MIT zewnętrznych źródeł finansowania nie sprawi, że w magiczny sposób będzie na wypłaty dla wszystkich bo w końcu kwota wypłat przewyższy kwotę wpłat i żadne MITYCZNE źródła finansowania dziury nie zapełnią
Dla kumatych który taki naganiacz dawców kasy nie zrobił jajecznicy z mózgu to ciekawy artykuł o tej "firemce" tak dla przypomnienia :
http://superbiz.se.pl/wiadomosci-biz/pio...00340.html
Smutne to jest życie naganiacza ( również ciebie bo nim jesteś) który musi z siebie durnia robić i szukać debili o nazwie dawca kasy w piramidki finansowe,udawać głupiego i nazywać piramidę firmą

A potem grać jeszcze głupszego, że się nie wiedziało, że piramida finansowa była piramidą

Ty nawet z naganiania dawców kasy nie zarobisz tyle ile ja sam zarabiam więc teksty o bólu tyłka zostaw dla hołoty swojego pokroju na sektę fb tam tylko ten poziom ludzi i te same teksty wyuczone u każdego z was.
Im dłużej ta piramidka pod płaszczykiem i mitem zewnętrznych źródeł działa, tym bliższy jej koniec ..... A im szybciej to nastąpi to wraz z tajfunem kurzu po jej upadku wymiecie ...... z forum jak Ty