Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
(01-09-2013 22:29)bolo9797 napisał(a): Nie dziala na tej samej zasadzie
Z tego co wyczytałem na pobieraczku było 10 dniowe pobieranie za darmo i potem trzeba było płacić odpowiednią kwotę, no a na easysub darmowe doładowanie za które najpierw trzeba wydać ileś dziesiąt zł.
No więc jest jakaś różnica?
To nic nie ma ze soba wspolnego .. Tam placiles grube pieniadze ze rejestracje i nie mogles zrezygnowac .. Tutaj kiedy chcesz mozesz wyslac stop i po problemie ..
No niby tak, ale w necie niektórzy piszą, że mimo wysyłania tych sms-ów anulujących subskrybcje za darmowe doładowania dalej ściąga im kasę z konta. Ale nie wiem czy tyczy się to easysub czy freebiz
Omh.. Co za glupoty ?? Po pierwsze to jakas firma im udostepnia subs . Po 2 ma obowiazek poinformowac ze po wyskaniu stop subskrybcja zostanie anulowana .
No dobra mniejsza z tym, zresztą ja nie podaje swojego numeru na tych stronach, więc to nie moja brocha
Powiedzcie lepiej w jaki sposób mam się rozliczyć z US z tych wypłat?