Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.

Autor Wiadomość
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Sprawdź:
i co napisać ticket ?
(07-08-2012 13:51)lukasz9669 napisał(a):  i co napisać ticket ?

nie wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz? tak napisz? nie nie pisz? to przecież Twoje dane, Twoje pieniążki więc... ?

duzypawel, dumny członek http://zarabiam.com od May 2012.
(07-08-2012 13:51)lukasz9669 napisał(a):  i co napisać ticket ?

daj najlepiej komuś dane to sobie obróci czy wypłaci twoje środki będzie miał konto i środki za free Smile
Działa wam Traffic Exchange? Bo mi coś zamiast zliczać do przodu, cofa do tyłu. Czyli np. mając obejrzane 2 reklamy, po obejrzeniu kolejnej podaje że obejrzanych mam 1 Rolleyes. Wiem, że póki co nie jest konieczne to surfowanie, ale ja na wszelki wypadek co jakiś czas to robię, tylko że teraz chyba jakiś błąd znów mają....
(07-08-2012 21:37)paolo10 napisał(a):  Działa wam Traffic Exchange? Bo mi coś zamiast zliczać do przodu, cofa do tyłu. Czyli np. mając obejrzane 2 reklamy, po obejrzeniu kolejnej podaje że obejrzanych mam 1 Rolleyes. Wiem, że póki co nie jest konieczne to surfowanie, ale ja na wszelki wypadek co jakiś czas to robię, tylko że teraz chyba jakiś błąd znów mają....

ty masz na plusie, ja widziałem informacje już, że się wielu robi na -10
jak zwykle błędy co nie jest niczym nowym, trzeba poczekać aż zrobią tak jak powinno działać
(07-08-2012 21:37)paolo10 napisał(a):  Działa wam Traffic Exchange? Bo mi coś zamiast zliczać do przodu, cofa do tyłu. Czyli np. mając obejrzane 2 reklamy, po obejrzeniu kolejnej podaje że obejrzanych mam 1 Rolleyes. Wiem, że póki co nie jest konieczne to surfowanie, ale ja na wszelki wypadek co jakiś czas to robię, tylko że teraz chyba jakiś błąd znów mają....

nie przejmuj sie, co jakis czas im ten skrypt do TE pada. poczekaj dzien to sie naprawi
Siema

Też macie 2 dniowe opóźnienie w naliczaniu $ ?
oby tylko 2 dniowe...

1) DIGADZ I PAIDVERTS REFFBACK 100%!!! Smile
TE już mi działa, a opóźnienia owszem są, ale wszystko z czasem jest naliczane, w końcu to już przecież norma w JBP, więc spokojnie Smile
Dziwne, że minęło już tyle tygodni (a może nawet miesięcy) i nadal nie byli w stanie przygotować lub zmodernizować skryptu naliczającego. A może te opóźnienia są im na rękę? Wink

BTW. Ruska34, odczytaj PW bo widzę, że tutaj zaglądasz częściej niż do skrzynki. ^^
Odpowiedz