Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: SPRZEDAM - Sposób na WIELKIE zyski + jest recenzja yazir . DZIŚ TYLKO 17 zł :)
(23-08-2014 14:44)xardas1020 napisał(a):
(23-08-2014 14:41)rkac1997 napisał(a): Sam jestem ze Wsi
(23-08-2014 09:08)rkac1997 napisał(a):
(23-08-2014 09:04)Jacuss napisał(a): Czy to chodzi o kupowanie i sprzedawanie rowerów?
Nie nie chodzi z sprzedawanie/kupowanie rowerów.
Nie bawić się w zgaduj-zgadula
Jesteś zainteresowany - Pisz PW i kup , nie jesteś to wyjdź ...
powiało wiochą, słoma z butów wystaje, a zielono w rękach
trochę zmień ton jak się ktoś normalnie pyta o coś
A Tobie o co znowu się rozchodzi? Odpisałem @Jacuss , że to nie jest kupno.sprzedaż rowerów oraz dodałem info DO WSZYSTKICH , aby nie bawili się w zgaduj-zgadula..
W którym miejscu wyraziłem się niejasno?
W tym , gdzie napisałem , że JEŚLI NIE MASZ NIC CIEKAWEGO DO POWIEDZENIA , NIE JESTEŚ ZAINTERESOWANY to się NIE ODZYWAJ? !! To jest takie trudne do zrozumienia?
Zapytał - odpowiedziałem Mu grzecznie.
A Ciebie ktoś prosił o opinię?
Idź sobie pospamuj w Off-topie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2014 14:51 przez rkac1997.)
RE: SPRZEDAM - Sposób na WIELKIE zyski + jest recenzja yazir . DZIŚ TYLKO 17 zł :)
Jak dla mnie większość z was, 99.9% jak kupi ten poradnik to tylko tyle, nic z tego poradnika nie wykorzystacie, tym bardziej gdy jesteście nieletni. Tak, że darujcie go sobie bo te 20zł można lepiej wydać.
(23-08-2014 18:06)Reem napisał(a): Jak dla mnie większość z was, 99.9% jak kupi ten poradnik to tylko tyle, nic z tego poradnika nie wykorzystacie, tym bardziej gdy jesteście nieletni. Tak, że darujcie go sobie bo te 20zł można lepiej wydać.
A co kupiłeś poradnik, że masz taką wiedzę? Bo sam jestem zainteresowany kupnem .
(24-08-2014 14:25)Artiis napisał(a):
(23-08-2014 18:06)Reem napisał(a): Jak dla mnie większość z was, 99.9% jak kupi ten poradnik to tylko tyle, nic z tego poradnika nie wykorzystacie, tym bardziej gdy jesteście nieletni. Tak, że darujcie go sobie bo te 20zł można lepiej wydać.
A co kupiłeś poradnik, że masz taką wiedzę? Bo sam jestem zainteresowany kupnem .