Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Wypłaty

Autor Wiadomość
RE: Wypłaty
Sprawdź:
Fajnie by było jak by eforsa wprowadziła możliwość wypłaty na jakiś portfel gdzie można zamówić kartę i wypłacać w bankomatach Wink
(05-01-2015 22:43)remaps napisał(a):  Fajnie by było jak by eforsa wprowadziła możliwość wypłaty na jakiś portfel gdzie można zamówić kartę i wypłacać w bankomatach Wink
@[remaps], a co to za problem...? Zamawiasz sobie pre-paida i na niego kierujesz wypłaty z eforsy
Czyli rozumiem ze ta karta pre-paid ma jakiś nr konta który mogę wpisać w eforsie?
(06-01-2015 11:16)remaps napisał(a):  Czyli rozumiem ze ta karta pre-paid ma jakiś nr konta który mogę wpisać w eforsie?

Dokładnie tak
Tak.
Majka mnie uprzedziła Smile.

Poczytaj o kartach pre-paid i będziesz wszystko wiedział. Na allegro spokojnie znajdziesz wiele ofert.
Właśnie czytam o nich i na allegro już też trafiłem. Dzięki za pomoc Smile
czyli taka karta prepaid to innymi słowym wypłata anonimowa ? do ilu można wypłacać nią i wpłacać na nią? może jakiś posiadacz się wypowiedzieć ?

edit. Brawo Eforsa!
[Obrazek: wypka.png]

Co prawda jeszcze nie dotarło na konto ale do 18 pewnie bedzie, ale jestem pod wrażeniem tym razem Smile dziękuję!

edit.2 jednak jutro beda srodki zapewne Smile

edit.3. Arekxxl dzieki za odp. rep+
Ja mam prepaid w bzwbk (do zakupów z zagranicy) i trzeba się u nich zarejestrować, imię, nazwisko, pesel itd...
Glosy: lolekxp (+1)
Z tego co wiem, O'card jest anonimowa ale są opłaty.
http://ocard.pl/home/
[Obrazek: 3476_1.jpg?391804]

Karta Visa mbank,bez rejestracji na dane osobowe.
Takiej szukaj na allegro
Odpowiedz