Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odkop
Nawiązując do fenomenalnego Breaking Bad, niedawno wyszedł jego spin-off, czyli Better Call Saul, ukazujący wydarzenia, które działy się 6 lat przed BrBa, a konkretnie skupiający się na tytułowym prawniku Saulu Goodmanie, który za tamtych czasów nazywał się James McGill. Po skończeniu pierwszego sezonu muszę stwierdzić, że serial jest nadal na tak samo dobrym poziomie, co poprzednie dzieło Gilligana, poza Saulem można tam ujrzeć jeszcze sporo innych znajomych postaci. Ponadto chodzą pogłoski, że z biegiem czasu serial ukaże wydarzenia także po BB.
A zmieniając temat - oglądał tu ktoś może Utopię? Nigdy nie spotkałem się z tak zajebiście dopracowanym i wyreżyserowanym serialem, niestety skończył się on na dwóch sezonach (ponoć teraz ma się nim zająć HBO, znając życie nigdy nie uda im się uzyskać tak samo dobrego poziomu, co w brytyjskim pierwowzorze), ale polecam z całego serca.
I na koniec mogę jeszcze polecić Sons of Anarchy, którego mogę postawić na równi z poprzednikami, genialny serial o gangu motocyklowym.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-2015 21:19 przez RejzoR.)
Moje propozycje
Breaking Bad
The 100
Arrow
Flash
Prison Break
Gra o Tron
American Horror Story (ostatni sezon bo innych nie oglądałem)
The walking dead- fajny na początku ale potem strasznie monotonny- zmęczył mnie.
Dragon Ball / Z / GT