Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(28-04-2013 14:48)Doom napisał(a): Liczy się że wygrałem 2
Żałosne. Do mnie nie można wchodzić, gdyż mam ujowego dostawce, więc postaram się o dobrego hosta, bo u Ciebie w takim razie nie mam zamiaru grać.
Specjalne pingowanie? Szkoda, że mecz nie został zapewne nagrany. Wolę grać uczciwie, a więc ja oddaję gol nawet jak ping przeciwnika wynosi 80, no chyba że ktoś robi to drugi raz pod rząd to po prostu proszę o screen pingu + ping graph (options -> ping graph). chyba ze beke cisniecie sobie i zle zrozumialem ;c
No wiadomo że zartuję.Przez cały mecz nic nie mówił o lagach,miał ping max 100,a po meczu zaczął płakać.Jak to kałcin
(28-04-2013 15:00)olaf1012 napisał(a): Ludzie, nie róbcie sobie jaj. Zagrać jeszcze raz? Ja moge powiedzieć że i mi lagowało i chcę jeszczę raz :/
No oczywiście, że ponowne rozegranie meczu to jest najlepsze wyjście, aczkolwiek teraz m4rcin93 już zapewne nie zgodzi się na mecz, bo po prostu ten mecz go zniechęcił.