Turniej Haxball [Kwiecień 2013] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Turniej Haxball [Kwiecień 2013] (/Temat-Turniej-Haxball-Kwiecien-2013-68152) |
Turniej Haxball [Kwiecień 2013] - pikusix1 - 21-04-2013 09:51 Mistrzostwa o tron Zarabiam.com w Haxball
Regulamin 1) Gramy 1 vs 1, gdyż większa liczba graczy może mieć problem ze zgraniem czasowym. Możliwe jest, że będzie zorganizowany turniej 2 vs 2 (jeżeli ten turniej pójdzie szybko i sprawnie). 2) Zapisy na pw lub jak kto woli - w temacie do poniedziałku (22.04.2013r.), godziny 21:00. 3) Zapisać się do turnieju może każdy, kto ma konto na Zarabiam.com do dnia 20.04.2013r. 4) Faza turniejowa zależy od liczby graczy. Jeżeli będzie maksymalnie 16 graczy - będzie tzw. CUP. Jeżeli zapisze się max 32 osoby (lub więcej - wtedy będą eliminacje) robimy tzw. fazę grupową. 5) Gramy 2 połowy po 3 minuty, aby nie było kłótni kto jako RED, a kto jako BLUE. Gramy bez LIMITU BRAMEK. 6) Punktacja: wygrana - 3 punkty, remis - 1 punkt, przegrana - 0 punktów, w przypadku nierozegrania meczu zawodnicy otrzymują 0 punktów, a bilans bramek się nie zmienia, uwzględnia się sytuacje w której brak kontaktu ze strony jednego zawodnika, wtedy informujecie mnie (najlepiej na PW) przed zakończeniem rozgrywek, taka sytuacja kończy się przegraną nieobecnego - walkowerem 3:0. Jeżeli będzie CUP, to do dalszej fazy przechodzi ta osoba, która po prostu wygra mecz. 7) W przypadku równej liczby punktów przechodzi zawodnik z lepszym bilansem bramek (w pierwszej kolejności brana jest pod uwagę różnica, następnie bramki strzelone, a w ostateczności bramki stracone). 8) Jeżeli w fazie CUP wynik z pierwszej i drugiej połowy będzie się równał (gracz 1 i gracz 2 mają tyle samo strzelonych bramek jak i straconych) to rozgrywany jest dodatkowy mecz, tzw. gramy o ZŁOTEGO GOLA. Kto pierwszy strzeli bramkę - przechodzi dalej. 9) Dokładny wynik meczu zawodnik (lub zawodnicy, jak wolicie) podaje mi na PW (można także dołączyć screena). 10) Gracze powinni posiadać screeny z wynikami, na wypadek kontrowersji, także miejcie to na uwadze (nie tylko z wygraną, bo bilans bramek może się liczyć) 11) Gramy na nickach z forum, by nie było problemu z kontaktem (także w celu sprawdzenia konta). 12) Mecz finałowy i o 3 miejsce gramy bez limitu bramek, 2 połowy po 5 minut. Jeżeli będzie remis gramy dodatkowe 5 minutowe spotkanie. Ustawienia stołu i gry na czas eliminacji, fazy grupowej lub CUPa: Zasady gry: Są bardzo proste, jak i cała gra: strzelamy bramkę przeciwnikowi (jak w Lidze Mistrzów) Sterowanie: strzałki - ruch, X, spacja, Ctrl, Alt, Shift - strzał Dodatkowe informacje: 1) Listę graczy podam po zakończeniu zapisów i następnie komputer wylosuje przeciwników (ja nie będę wtedy miał nic do czynienia z losowaniem). 2) W tym temacie będzie pokazane wszystkie informacje o turnieju (kto z kim gra, ile bramek strzelonych, ile straconych). 3) Macie jakieś pytania? Piszcie tu w temacie. Co do nagród - zobaczymy co i jak (trzeba kasę przelać bananowi ). Nagrody będą czekać wyłącznie dla trzech najwyższych miejsc. NAGRODY:
1 miejsce: - nagroda niespodzianka. Mogę tyle powiedzieć, że jest to nagroda rzeczowa i przyjdzie do wygranego kurierem/pocztą. (nagrodę oferuje SPONSOR)
2 miejsce: - nagroda pocieszenia 3 miejsce: - nagroda pocieszenia ŻYCZĘ WSZYSTKIM POWODZENIA! I RUNDA Termin był do czwartku, lecz żaden user z meczu pierwszego nie zgłosił walkowera - odpadają w I rundzie.
II RUNDA - FINAŁOWA RE: Turniej Haxball [Kwiecień 2013] - Ty27mek - 21-04-2013 09:52 Zapisuje się RE: Turniej Haxball [Kwiecień 2013] - szczygielek - 21-04-2013 10:14 ja też , ale powiedzcie co jeśli ping przeciwnika będzie za wysoki co utrudni gre? RE: Turniej Haxball [Kwiecień 2013] - Ty27mek - 21-04-2013 10:15 Najlepiej by było, jakby stół zakładała osoba niezależna, u której wszystko by dobrze chodziło RE: Turniej Haxball [Kwiecień 2013] - pikusix1 - 21-04-2013 10:15 (21-04-2013 10:14)szczygielek napisał(a): ja też , ale powiedzcie co jeśli ping przeciwnika będzie za wysoki co utrudni gre?Cóż, nic nie poradzimy. Mecz musi się odbyć lub przeciwnik zgłosi walkowera. Jeżeli chodzi o hosta - ktoś ma słabego neta to najlepiej, aby zgłosił się do jakiegoś kolegi by Wam zahostował grę. RE: Turniej Haxball [Kwiecień 2013] - Scoobyx - 21-04-2013 10:17 Zapisuję się RE: Turniej Haxball [Kwiecień 2013] - BuczerProforma2 - 21-04-2013 10:24 Jo tyż sie zapisujo. RE: Turniej Haxball [Kwiecień 2013] - Kzn - 21-04-2013 10:28 Zapisz mnie też RE: Turniej Haxball [Kwiecień 2013] - bios - 21-04-2013 10:36 You have my sword! RE: Turniej Haxball [Kwiecień 2013] - m4rcin93 - 21-04-2013 10:47 Zapisywać mnie tam. Ktoś musi Wam pokazać, jak się w to gra |