Drogi kolego munio.
Po pierwsze, to nie temat na twoje bezsensowne gadanie. Pępkiem świata nie jesteś i szczerze powiedziawszy twoje sugestie, opinię i wszystkie brednie, które tutaj napisałeś mam głęboko w miejscu odpowiednio do tego przystosowanym.
Nawet nie chce mi się komentować tych głupot.
Jeśli kupowałeś "fixy" to faktycznie musisz być albo mocno zdesperowany, albo z twoją głową nie do końca jest tak jak powinno. Każda mądra osoba, gra tylko i wyłącznie typy sprawdzonych serwisów i nasza ekipa właśnie taki wybrała.
Twoje wpisy zostały zgłoszone do moderacji i mam nadzieję, że bardzo szybko zostaną odpowiednio potraktowane. Jeżeli masz zamiar płakać jaki to byłeś głupi oraz ile obecnie wygrywasz to zapraszam do otwarcia własnego tematu i żalenia się w nim. W moim temacie nie dopuszczę do tego, aby ktokolwiek spamował i zniechęcał do czegokolwiek. Każdy z nas ma swój rozum i wie co robi, więc proszę się nie wypowiadać negatywnie na temat kupna typów od innych w tym temacie. Jeśli widzisz potrzebę wylania żalów to ponownie proszę cię o założenie własnego tematu w odpowiednim do tego dziale.
Ziemiani.
Czy w tytule tematu pisze "REKLAMA SERWISÓW TYPERSKICH?".
Proszę zakładać własne tematy i w nich robi co wam się rzewnie podoba. W tym temacie rozmawia się całkowicie o innych sprawach, więc SPAM WON!