Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe płatne typy za FREE!
(13-04-2013 23:37)Mksuzi napisał(a): Haha, a może lepiej po prostu wyciągnąć wnioski z gry i ruszyć z nowym planem ?
Uwierz pomoże
Zaufaj,że już sporo kombinowałem.
Najwięcej hajsu straciłem na forexie,potem własnie na bukach.
Taka prawda,że mało kto na dłuższą metę wychodzi na plus,to buki ruchają nas a nie na odwrót.
RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe płatne typy za FREE!
Klook coś jest nie tak skoro buki cię ruchają.
Oczywiście, że mało kto wychodzi na plus, bo mało kto podchodzi do tego poważnie z zaangażowaniem. A nie stawia na pałę 1000 zł i dziwi się czemu nie weszło, przecież w jego przekonaniu mecz był pewniakiem.
Bardzo chętnie poznam twój sposób typowania, typy jakie obstawiasz to ile pracy wkładasz w szukanie typów itp. Czasem są błędy których my sami nie widzimy, ale ktoś może nam je wskazać.
W kwietniu miałem sporo wpadek, ale wyciągnąłem wnioski i już dziś wyszedłem na plus. Naprawdę w typowaniu można wiele wiele rzeczy zmienić na nowe.
RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe typy za FREE!
Ciekawe zjawisko na jutro (18.04). Graja ze sobą drużyny, które potrafią w swoich meczach pobawić się w kotka i myszkę i wygenerować ilość zdobytych punktów w okolicach 230. A tu proszę co spotkałem.
4:30 Los Angeles Lakers - Houston Rockets
Typ: Over 202
Kurs: 1,8
RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe typy za FREE!
20:45 Livorno - Novara
Typ: Over 2,5
Kurs: 1,87 (bwin)
Przejrzałem staty i te drużyny co mecz to napierdzielają po minimum 3 bramki. Jadą ostro w tej serii. Sama Novara niedawno pyknęła lider tabeli aż 6:2.
Jednak wiadomo jak to jest... Jak się dwie overujące drużyny spotkają to wychodzi under.... Tylko w sporcie + + daje minus. Obym się ku....de mylił!
Stawiam OVER,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-04-2013 19:40 przez Mksuzi.)