Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
czy ktos z Was jeszcze dostal przelew? bo widze ze z chatu moja wypowiedz gdzie zapytalem sie o pieniazki zostala skasowana takze nadal cos mi tutaj nie pasuje
tyle ze widzialem jeszcze jeden post odnosnie kasy gdzie ktos skarzyl sie ze czeka wlasnie kilka dni, mam nadzieje ze sie myle ale odnosze wrazenie ze wlasnie z powodu tego postu dostalem ten jeden przelew z trzech zebym sie uciszyl
poza tym dwa kolejne przelewy wedlug nr byly dalej o jakies 30-40 miejsc takze nie sadze aby tak dlugo im to schodzilo dlatego wlasnie ciekaw jestem czy ktos z forum doczekal sie dzisiaj chociazby jednego przelewu bez jakiejkolwiek interwencji na ich stronie
U mnie to samo, na jednej z tych stron mam dwa zaległe przelewy a na drugiej jeden i nadal nic. Na Zarabiam przyszedł mi przelew w jeden dzień a tutaj nadal nic.