Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Monsterwin minimum 5 euro na PayPal » Strona z nagrodami i kasą

Autor Wiadomość
RE: Monsterwin minimum 5 euro na PayPal
Sprawdź:
Hej, zleciłam dziś kolejne 20 euro na paypal Huh zobaczymy w jakim czasie pojawi się u mnie na koncie Paypal, myslę, że w ciągu kilku dni Smile

PAMIETAJCIE ! Warto mieć poleconych jesli oni wbiją kod to my otrzymujemy pkt XP które przybliżają nas do vip a także mamy 100% ich partii za kod ! Big Grin Także myslę, że strona dość ciekawa i taka na której warto być Smile
Lol
Informuję, że dziś otrzymałam moją wypłatke 20 euro HuhLol
ja nadal czekam ;/
nie polecam

Adagio21, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2013.
Krystian2601 a wysłałeś adminowi kopie dowodu i jakiegoś imiennego rachunku? Wczesniej trzeba było to zrobic aby móc kase otrzymac, teraz nie jestem pewna czy nadal tak trzeba :/

Adagio21 a dlaczego nie polecasz? Najlepiej wychodzi się na grach, dodatkowo są klany co jakiś czas, warto dostać sie do jakiegoś klanu. Dużo jest tam opcji, cotygodniowe konkursy w grach, zdrapkach itp Wink

JA gram bo wiem, że strona ma dużo możliwosci zdobywania pkt no i jest wypłacalna Smile
Na czym najlepiej zarabiac? Serio 50pkt zarabiam na jednej grze maksymalnie...
(08-01-2014 14:03)Xzibin napisał(a):  Na czym najlepiej zarabiac? Serio 50pkt zarabiam na jednej grze maksymalnie...

Ja ostatnio nie gram w gry, nie mam czasu, a grałam swego czasu w Indiana Run Wink zdobywałam róznie pkt czasami ponad 100 Smile
Jestem nowy a to mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich Big Grin

Pytanko do tych co dobili do 20 euro: Ile wam czasu to zajęło? Big Grin No i czy z czasem te wbijanie 20 euro będzie trwało szybciej wraz ze zdobywaniem tych vipów czy co tam ? Też myślę by się zarejestrować na tej stronie skoro tak wszyscy się nią chwalą Big Grin Martwi mnie tylko że trzeba dane osobiste podawać :|
Glosy: slonce (+1)
(08-02-2014 13:01)Darven napisał(a):  Jestem nowy a to mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich Big Grin

Pytanko do tych co dobili do 20 euro: Ile wam czasu to zajęło? Big Grin No i czy z czasem te wbijanie 20 euro będzie trwało szybciej wraz ze zdobywaniem tych vipów czy co tam ? Też myślę by się zarejestrować na tej stronie skoro tak wszyscy się nią chwalą Big Grin Martwi mnie tylko że trzeba dane osobiste podawać :|

Witamy w naszych progach beka
Co do danych , nie wiem czy to sie nie zmienilo... być moze juz tego nie trzeba podsylac. Nie wiem ile czasu grałam na 20 euro, nie liczylam tego. Warto pograc w klanach bo uda sie czasami zdobyc dodatkowe pkt Wink mimo, ze klany bywaja raz na jakis czas, ale zawsze jest jakis konkurs danej zdrapki czy gry... im wiecej w danej grze masz pkt tym bardziej masz szanse na otrzymanie dodatkowych pkt Wink Poziom VIP przybliza nas do tego ze mniej pkt trzeba np na 5 euro Wink Rejestrując sie nic nie tracisz, pograsz , jak Ci sie nie znudzi dobijesz do wyplaty i spróbujesz zlecic, moze nie trzeba dokumentów podsyłać Wink

Decyzja nalezy do Ciebie Wink udanej gry Wink
Poszlo z REFA
Glosy: slonce (+1)
Wątek zamknięty