Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(04-07-2011 03:54)michalman napisał(a): Wersje na "starszej" wersji silnika można pobrać tutaj: michalman.pl/download/tlp1.9.1.zip
Pozdrawiam
Synek koń trojański wykryty przez Noda...
Nie skomentuje tego...
Śmiało, jestem ciekaw o co Ci chodzi? Wcześniej antywirus nie krzyczał jak ściągałem poprzednie wersje...
Wirusy są wykrywane z powodu zabezpieczenia kodu źródłowego. Mogę ci zagwarantować, że nic tam nie ma.
W LRC norton też wykrywa mi wirusy, a jednak używam bo wiem, że nic tam nie ma
I teraz masz dwa wyjścia: Albo mi uwierzysz, że nic tam nie ma, albo przestaniesz używać.
Zacznijmy od tego, że większość programów antywirusowych wykrywa w programach własnej roboty wirusy, ponieważ takie aplikacje nie posiadają podpisu cyfrowego Microsoftu.
(07-07-2011 06:32)michalman napisał(a): Wirusy są wykrywane z powodu zabezpieczenia kodu źródłowego. Mogę ci zagwarantować, że nic tam nie ma.
W LRC norton też wykrywa mi wirusy, a jednak używam bo wiem, że nic tam nie ma
I teraz masz dwa wyjścia: Albo mi uwierzysz, że nic tam nie ma, albo przestaniesz używać.
Pozdrawiam
wiem że tam nic nie włączyłeś tylko nie bardzo czuję jak to ściągnąć i włączyć przy włączonym nodzie, on nie chce tego zapisać tylko pakuje do kwarantanny, a antywirusa nie będę wyłączał, zresztą... lockerz się sypie to już nawet nie ma co się spinać...
Pzdr