Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(12-03-2010 21:31)DonHoracy napisał(a): Nie wiem czy dam rade dzisiaj to zrobić bo programik który testuje właśnie zaczynają chyba blokować.
Do kolegi wyżej: znajdziesz dobre proxy to nic Ci nie będzie zacinać. Chcesz mieć internet z USA o normalnych prędkościach? Kup płatny serwer VNC (jakieś 10$)
(12-03-2010 21:31)DonHoracy napisał(a): Nie wiem czy dam rade dzisiaj to zrobić bo programik który testuje właśnie zaczynają chyba blokować.
Do kolegi wyżej: znajdziesz dobre proxy to nic Ci nie będzie zacinać. Chcesz mieć internet z USA o normalnych prędkościach? Kup płatny serwer VNC (jakieś 10$)
Ciężko jest znaleśc takie proxy
Nie tak ciężko Mi to zajęło jakieś 5 minut Podzielę się nim
z wami -> 161.159.4.33:80
Mi śmiga zajebi**** ;]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-03-2010 07:54 przez MateX.)
mi tez to proxy swietnie dziala, wielkie dzieki i pzdr
161.159.4.33:80
a tu macie dokladnie opisane jak uzywac tego proxy w roznych przegladarkach >> http://www.forumpc.pl/index.php?showtopic=42951
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-03-2010 10:44 przez eXe.)
Wytlumaczy mi ktoś dlaczego jak próbuje się dostać przez ten program na lockerz strona nie wchodzi? Ciągle wyskakuje "Bład wczytywania strony" BTW. Inne strony z tym programem działaja, bez tego programu lockerz chodzi normalnie