Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Evolucja - oszust!?

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Elo napisałem wczoraj do ojca evolucji i otrzymałem taka oto wiadomość....co mam odpisać?
Cytat:Witam.Po rozmowie z synem, sprawdziłem jego konto bankowe i nie stwierdziłem żadnych przelewów pienieżnych na małą kwotę, a tym bardziej na kilka tysięcy złotych. Więc nie rozumię o jakich zarobionych pieniądzach jest mowa?

hahahah , jestem pewny ,że evolucja czyta ten temat ,ma hasła konta na naszej-klasie swojego ojca i to jego odpowiedżbyła . Napisz : Czy mógłby pan podać swój numer telefonu , wtedy wytłumacze cała sytuacje :-)

darger1, i kto wtedy do niego zadzwoni? Wątpię, żeby lolaszek zadzwonił do niego, sam bym tego nie zrobił...
Chociaż Twoja wersja z evolucją piszącym z konta jego ojca jest dosyć prawdopodobna...

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk

ja napewno nie zadzwonie...ale wysle mu wiadomosc ze jego sunbek te pieniadze przelewal z kont na konta i ze maial kilkanascie kont na alertpay itp tylko nie teraz mu to napisze...potem

Ja zadzwonie, jak bede mial numer

Bo jego Ojciec pewnie sprawdza konto mbank! evolucja mu pokazuje mbank!

Na gg wyraźnie pisał że kupował paczki refów i premium gdzie się da by wyprać brudną kasę! Więc teraz pieniądze z pewnością porozrzucane są po różnych kontach ap!

Na 100 % Wciska mu Kit na mBank ! Niech pokaże [b:-|2a2b5db47]WSZYSTKIE[/b:-|2a2b5db47] Konta Alertpay w którym wpłacał. [email protected] Niech sprawdzi to konto i [b:-|2a2b5db47]WSZYSTKIE[/b:-|2a2b5db47] Transakcję Wink Bardzo bym prosił Wink

[size=9:-|2a2b5db47][ [i:-|2a2b5db47][b:-|2a2b5db47]Dodano[/b:-|2a2b5db47]: 2008-08-18, 14:51[/i:-|2a2b5db47] ][/size:-|2a2b5db47]
Napisałem także na naszej-klasie dla jego ojca.Zobaczymy, jak się z tego wywinie Wink

Jedna osoba pewnie nic nie zdziała. Ale jeśli napisałoby do niego kilka, to byłby pewnie jakiś efekt. Chyba, że to naprawdę ten młody odpisuje... :/ Najlepszy byłby telefon do jego ojca. Jakby tak kilka osób zadzwoniło, to myślę, że coś by to dało!

A ja powiem tylko jedno słowo: <ROTFL> i <LOL>

[ Dodano: 2008-08-18, 20:45 ]
Co jest? Zamknąłem temat? :mrgreen:

W Jaki sposób ? :-P :mrgreen: 8-)
Odpowiedz