Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
NkSender ---- Szybki Z-lister

Autor Wiadomość
RE: NkSender ---- Szybki Z-lister
Sprawdź:
no wlasnie.. Jak wyglada sprawa z akceptowaniem ? ilu gosci srednio się rejestruje zalozmy na 100 wiadomosci?
Ja wysłałem ok. 2000 wiadomości, otrzymałem odpowiedzi około 10-20 (w sensie te osoby chciały zaproszenia), ale żadna osoba się nie zarejestrowała.
nie zarejestrowała podejrzewam dlatego, że nie wiedzą jak wpisać numer telefonu
No ja dodałem maile około 10 osób z około 1000 wiadomości.

Ale nikt się dotąd nie zarejestrował, nie wiem czemu.
Ej ale to jak mam napisac do nich tą wiadomoś zeby podawali mi swoje maile czy mam im podac muj mail i zebi pisali o zaproszenie bo nei iwem prosze o odpowiedzTongue
To tak jak i u mnie. Wysłałem kilka zaproszeń i do tej pory jeszcze nikt się nie zarejestrował. Jak już to ktoś pisał wcześniej może to przez to że nikt nie umie wypełnić formularzu Big Grin
a ja sciagnalem program i jak zapelnilem liste adresatow i wpisuje wiadomosc to nie moge wyslac czemu>????
Kurcze przesadziłem chyba Tongue Ładuje listę znajomych 5000 tys osób Big Grin długo coś idzie. Ja mam pomysł w linku wyślę jak wypełnić formularz albo przynajmniej niektóre pola.
DOBRE!!
Dziala to dalej? Bo wziolem chcialem wyslac to niewyslalo mi zadnej wiadomosci Sad
Odpowiedz