Witam w piękny niedzielny jesienny poranek!
Na pierwszy ogień podsumowanie celów !
Cele na 23.10 - 29.10 :
- zarobić i zaoszczędzić z nowej metody zarabiania 225 zł (70 / 225 zł)
Co by tu powiedzieć : Wyobrażałem sobie to trochę inaczej. Potencjał jest, ale jednak 2 tygodnie przerwy spowodowane urlopem obaliły moją tezę, że do tego biznesu można łatwo powrócić. Nie załamuje się bo potencjał jest, trzeba tylko trochę więcej pracy i w przyszłym tygodniu będą lepsze rezultaty. Bo da się na tym zarabiać.
- dodać 5 nowych grup kupię sprzedam na facebooku (5 / 5)
Z tym nie było problemów - więcej grup = większy zasięg!
- dodać 3 nowe grupy na temat zarabiania w internecie na facebooku (3 / 3)
- dodać 3 nowe ogłoszenia dotyczące nowej metody zarabiania w sieci (3 / 3)
- przeczytać do końca Fastline Milionera (0 / 1)
Zostało mi 50 stron z 360 do skończenia książki, dzisiaj to zrobię!
No dobrze, ten tydzień był przygotowaniem do zarobków i powrotu na ten poziom do którego Was przyzwyczaiłem. Póki co nie dodam jeszcze podsumowania w postaci zarobków, bo cały czas pieniążki spływają ze sprzedaży w PL i muszę to wszystko podliczyć ale czekam dosłownie na jedną transakcję, więc mam ogromną nadzieję że już od następnej notki będzie to wyglądać tak jak wyglądało do tej pory. W przyszłym tygodniu celujemy w oszczędności na poziomie 600-700 zł, by móc za 2 tygodnie wrócić do poziomu 800. Oby się udało!
Trochę doskwiera mi tęsknota za krajem, ale wiem że pracując każdego dnia w internecie przybliżam się do celu głównego jakim jest budowa domu i do powrotu do swojego kraju. Nie wrócę dopóki nie zarobię. To mnie motywuje do dalszego działania.
Lista celów 30.10 - 05.11:
- zarobić i zaoszczędzić z nowej metody zarabiania 200 zł (0 / 200 zł)
- dodać 5 nowych grup kupię sprzedam (0 / 5)
- rozegrać 2 sesje w pokera texas holdem (0 / 2)
- zaoszczędzić w tym tygodniu więcej niż 600 zł (0 / 601 zł)
- sprzedaż w internecie na poziomie 75 zł (0 / 75 zł)
- napisać post na bloga (0 / 1)
Do zobaczenia w niedzielę lub może nieco wcześniej

Odpoczywajcie jak ona:
![[Obrazek: 18fd769bde401.jpg]](https://zapodaj.net/images/18fd769bde401.jpg)