Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami!
Drodzy Partnerzy!
Przygotowaliśmy dla Was kolejną niespodziankę!
Od dzisiaj na odnowieniach obowiązują nowe stawki: 4,50 PLN z odnowieniami co pięć dni oraz 7,50 z odnowieniami co środę!
W ten sposób można zbudować stabilny, pasywny dochód.
Przypominamy, że wciąż obowiązuje u nas stawka 6 PLN za zapisanie.
Chciałbym się dowiedzieć czy Firma Fastlead.pl i Leadnow.pl ma tego samego właściciela bo aktualnie mam zamiar przenieść się z Leadnow i nie wiem czy jest sens
(02-02-2017 01:15)churel napisał(a): Chciałbym się dowiedzieć czy Firma Fastlead.pl i Leadnow.pl ma tego samego właściciela bo aktualnie mam zamiar przenieść się z Leadnow i nie wiem czy jest sens
Jest sens, sam się przeniosłem i jestem bardziej zadowolony z ich usług. Konwersja lepsza niż u leadnow.
(02-02-2017 01:15)churel napisał(a): Chciałbym się dowiedzieć czy Firma Fastlead.pl i Leadnow.pl ma tego samego właściciela bo aktualnie mam zamiar przenieść się z Leadnow i nie wiem czy jest sens