Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne?

Autor Wiadomość
RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne?
Sprawdź:
panowie i panie, zjazd tylko dla zarabiających na forum czy ustalamy że można zabrać swoją drugą połówkę ? @[Admin] Sandrę zabierasz ?

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Parę osób na pewno weźmie swoją panne, jak wiecie że kobieta Wam nie będzie truć "kochanie nudzi mi się", "kochanie za ile wracamy?" to nie widzę przeciwwskazań Wink

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Ja wychodzę z założenia że jak mamy rozmawiać o pieniądzach to bez kobiet Jerk
Nie no czysty relax
Nie żebym zapeszał ale uczestniczyłem już w tego typu zjazdach i obstawiam, że będzie podział na podgrupki i ogólna stypa ;D

1: admin i jego ekipa 30+
2: grupowi spamerzy 13+
3. inwestorzy 40+
4. cichociemni 'znajomi z gg'
5. bojówkarze i inne patusostwo co się dało oszukać na aplikacje

Oby jak najwięcej atrakcji integracyjnych typu paintball, a najmniej kiszenia ogóra przed żarzącym węglem przy piwsku Lol
Oj bez przesady. Big Grin Grupowych spamerów nie będzie, bo z tego, co się orientuję, zostało ustalone, że poniżej 18-go roku życia ludzi ma nie być. Smile Także jedna grupa odpada. Ja tam jadę się pointegrować, spotkać, pogadać, popić. A jeśli mają być takie 'podgrupki' to może zróbmy 5 różnych osobnych spotkań najlepiej...
Grupki na takich spotkaniach chyba zawsze się tworzą, jest to nieuniknione Wink Przecież nie każdy zna sie na przykład z shotboxa, a założę się, że osoby aktywnie udzielające się na czacie będą tą najaktywniejszą grupą Wink

[Obrazek: giphy.gif]
Pomysł bardzo dobry. Sam chętnie się przejadę na takie spotkanie (niezależnie od miejsca)
Ja jestem z Lublina, w tym ośrodku nad łukczem byłem wielokrotnie. Miejsce super, co tu dużo gadać, najważniejsze że plaża kameralna i tak na prawdę mało osób spędza tam czas, można odpocząć. Tylko wydaje mi się że będzie już trochę późno tam z rezerwacją miejsc, pamiętam że kiedyś miałem z tym problemy.

Jeśli termin 18-19 lipca to odpadam bo mam wesele, natomiast w każdym innym jak najbardziej bym wpadł i gdyby ktoś chciał się zabrać z lublina to 4 miejsca wolne ;>
Ale jednak was zawiodę można brać dzieciaki ze sobą Tongue Lol
Zadzwoniłem do ośrodka i negocjowałem z kierownikiem, który prześle mi szczegółową ofertę dla grup na maila. Wkrótce poznam szczegóły które Wam przedstawię.
Podobno nie ma żadnego problemu z miejscem na grilla czy zorganizowaniem ogniska przez ośrodek.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Odpowiedz