DZIEŃ 34
1 styczeń 2015
PODSUMOWANIE GRUDNIA.
Przez ostatnie półtorej miesiąca (dokładnie od 22 listopada, gdy zacząłem aktywnie uczestniczyć w życiu forum) moje życie zmieniło się diametralnie, zrozumiałem, że zarabianie w internecie to nie tylko głupie klikanie w reklamy za które dostaje się 20 groszy miesięcznie, zrozumiałem, że z pieniędzy zarobionych w internecie da się godziwie i dostatnie żyć (Killer, Kijlian i wielu wielu innych earnerów). Wiadome mi stało się to, że aby zarabiać na tak wysokim poziomie trzeba poświęcić kupę czasu na samo doskonalenie się i uczenie. Jednak po tym miesiącu wiem, że to nie jest nie osiągalne. Dużo się naczytałem, naoglądałem i wiem, że się DA i teraz tylko moja w tym broszka, aby słowa zamienić w czyny i zacząć zarabiać prawdziwie duże pieniądze. I tego właśnie sobie życzę i Wam, abyśmy zarabiali kupę pieniędzy i mogli sobie pozwolić na wszystko co tylko chcemy, pieniądze szczęścia nie dają, ale na pewno lepiej żyć pozwolą

Bo nie wiem jak wy, ja nie chcę w przyszłości liczyć każdego grosza, nie chcę podzielić losu swojej rodziny i chcę żyć na poziomie i do tego będę zawsze aspirować i dążyć. Ot się rozpisałem, mało znaczące dla Was słowa, jednak dla mnie mają dość duże znaczenie. Trzymajcie się!
W GRUDNIU ZAROBIŁEM :
CZYLI ŁĄCZNIE ZAROBIŁEM W GRUDNIU : 1030 PLN
Jestem bardzo zadowolony z tej kwoty i wiem, że jestem w stanie zarobić 2x tyle w styczniu, przy dobrych wiatrach oczywiście. ZROBIĘ CO W MOJEJ MOCY!