![]() |
DZIENNIK PRACY: nykkusek & Kowi11 & Jagan - Get Rich or Die Tryin' ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: DZIENNIK PRACY: nykkusek & Kowi11 & Jagan - Get Rich or Die Tryin' ! (/Temat-DZIENNIK-PRACY-nykkusek-Kowi11-Jagan-Get-Rich-or-Die-Tryin-102655) |
DZIENNIK PRACY: nykkusek & Kowi11 & Jagan - Get Rich or Die Tryin' ! - nykkusek - 29-11-2014 01:07 Witam wszystkich w moim dzienniku, będzie on dotyczył zarabiania poprzez serwisy shorte.st/adf.ly. Może trochę o sobie (jakby kogoś to interesowało ![]() Nazywam się Julian, mam 18 lat. Sytuacja finansowa rodziców zmusiła mnie do poszukiwania grosza gdziekolwiek, trafiło na internet. Próbowałem z sub-sms, bez wielkiego skutku (ledwo 20 zł). A teraz zaczynam ze skracaniem, dokładnie od paru dni. Dzięki pomocy Dantego z tego forum, rozkręciłem trochę FP i zacząłem jakieś tam zarabianie. Długo się wahałem czy powinienem założyć dziennik. Zarobki mam nikłe, temat skracania nie wydaję się być jakiś ekscytujący. Jednak uznałem, że ów dziennik pomoże mi w samo-motywacji i dążeniu do postawionych sobie celów. Plus oczywiście, będę mógł z perspektywy czasu zobaczyć jak zmieniałem sposoby zarobku i jak zmieniały się moje zarobki. Co posiadam? -Fan page o tematyce erotyczno-patriotycznej ![]() -Wiadro motywacji. Ile zarobiłem do tej pory? -Całe 55 centów (pomijam 20 zł z HotCash) Moje cele? -Zarobić przez 2 tygodnie 5 $ na wypłatę z shorte (jestem realistą, bez promocji FP nie uzbieram większej kwoty) CEL : 55c/5$ PS Jakby ktoś był chętny na jakieś share, pisać pw. Miło by było bardzo ![]() RE: Dziennik pracy - skracanie linków. - Kickster - 29-11-2014 02:21 No wez cel jakis wiekszy, tyle to na dzien cel ![]() ![]() RE: Dziennik pracy - skracanie linków. - nykkusek - 29-11-2014 11:43 Już jestem zarejstrowany od innego użytkownika tego forum, który mi pomógł trochę rozbujać fp i to by było nie fair wobec niego. Z mysc bym musiał się jakoś inaczej dogadać ![]() RE: Dziennik pracy - skracanie linków. - Dzonyy - 29-11-2014 11:54 Powinieneś osiągnąć cel bez większych problemów ![]() RE: Dziennik pracy - skracanie linków. - lukaas96871 - 29-11-2014 12:25 Jak już trochę rozbujany fp masz to te 5$ to kwestia max 3 dni ![]() /zapraszam do mojego dziennika - ja nabijam viewsy bez fanpage i leci ![]() RE: Dziennik pracy - skracanie linków. - nykkusek - 29-11-2014 13:39 Zauważyłem, że shorte coś mi leci po wejściach, wg. skracacza mam np. 60 wejść a według shorte jest to 25-30. 50% wejść tylko zalicza, mój mentor powiedział, że to przez to że niektórzy mają AdBlocka? (29-11-2014 12:25)lukaas96871 napisał(a): Jak już trochę rozbujany fp masz to te 5$ to kwestia max 3 dni No nie jest jakiś mega rozbujany, bardziej chodziło mi o to, że w ciągu tam 2-3 dni wpadło sporo lajków + fani są w miare aktywni. Ale i tak dziennie mam średnio jakoś tylko 130 wejść = 20 centów. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi! RE: Dziennik pracy - skracanie linków. - Kickster - 29-11-2014 14:54 To ze Ci polowa ludzi wchodzi to normalka. Ja tak mialem nawet jak 10 k wchodzilo to na shortest 5k. Taki los. RE: Dziennik pracy - skracanie linków. - nykkusek - 30-11-2014 14:50 W piątek zaplanowałem posty aż do godziny 14 dnia dzisiejszego. Niestety zawiodłem się trochę, bo wejścia spadły prawie o połowę. Doradziłby mi ktoś ile postów dziennie dodawać na fp i w jakich godzinach? Teraz dawałem 3 posty o godzinach 10:00, 14:00 i 19:00. Słyszałem, że częstotliwość postów ma wpływa na zasięg itp. Co dziś zamierzam zrobić? -Porobię parę kont na fb/odblokuje stare w związku z moim nowym "projektem" -Poczytać o rozwijaniu FP, zdobywaniu fanów i utrzymania ich -Zarobić chociaż 20-30 centów. Wyniki z soboty : ![]() -16 centów shorte/4 centy adfly -niespodziewane 6,50 zł na HotCash (link na grupie wstawiłem chyba tydzień temu ![]() PS. Chętnie poszaruje, FP liczy już 750 lajków. Również chętnie posłuchałbym rad na temat rozwoju FP itp. RE: Dziennik pracy - skracanie linków. - bykonrado - 30-11-2014 15:40 Dobrym hackiem na wejscia jest fake konto na fb dziewczyny. Do znajomych zapraszasz byle kogo na start dajmy 100 tylko w odstepach czasowych. Na astepny dzien dolaczasz do grup w ktorych sa fake znajomi. Za pomoca kodu dajesz tekst i link skracacza np. czy chcialbys miec taka dziewczyne mi na 3 grupach w 30min wpadlo 100wyswietlen ponad. Teraz mam wiecej grup i parenascue fake kont. I zyski sa. Sprobuj sil moze w ppi? Nie trzeba duzo czasu a zyski jakies sa. RE: Dziennik pracy - skracanie linków. - nykkusek - 30-11-2014 23:27 Fejsbuk sobie poleciał ze mną w ch*** i aktualny zasięg jest mniejszy niż gdy miałem o połowę mniej lajków. Na razie daję sobie spokój ze skracaniem i zabieram się za sub-sms. Jak na pierwszy dzień, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony (pozdro Oskar ![]() Ile dziś zarobiłem? -7 zł HotCash -8 centów na skracaniu ![]() Co zamierzam jutro zrobić? -Stworzyć kilka fake kont, zweryfikować je i połapać znajomych -Znowu zarobić na subach. Postanowiłem, że cel na shorte anuluję, w miedzy czasie dalej będe dodawać posty na FP, jednakże 99% uwagi skupię na subach sms. Także nowy cel: -Wypłacić 50 zł z HotCash w ciągu tego tygodnia (proszę się nie śmiać :]) Zatem : 33/50 zł |