RE: Dziennik Pracy ~ SUMIENNOŚĆ+NAUKA+KREATYWNOŚĆ (Marketing+Inne Metody)
AKTUALIZACJA (01-05-2021):
(zaległa, napisałem ale nie wrzuciłem)
Zbliża się 3 tydzień działań (prób) z promocją [ERO]
Rozpoczęcie budowy zaplecza - 13-04-2021
Stworzenie pierwszego Landing Page - 15-04-2021
Start z promowaniem ofert [ERO] - OFICJALNIE 15-04-2021
W ostatniej aktualizacji BOLDEM napisałem iż miałem ostry kryzys. Niestety kryzys trwa nadal. A najgorsze że spędzam sporo czasu przed kompem. I tutaj pojawia się największa bolączka. Zasuwam, dodaję posty, czytam, szukam, kombinuję, modernizuję jak opętany na etacie. Nie wysypiam się i czasem siedzę ponad siły.
Wypracowałem u siebie systematyczność jakiej nigdy wcześniej w tej materii nie miałem. Od 20 kwietnia nie odpuściłem nawet jednego dnia, żebym nie siedział przy maszynie i nie robił zaplanowanych we wcześniejszych wpisach czynności. Jednakże czasem siedzę i zastanawiam się co jest k**** grane?! Skoro mam poradniki, mam wszystko opisane, mam FP, mam LP, mam kampanie, ktoś raz ją kliknął kiedyś tam, co jest nie tak dlaczego inni mogą a ja nie?
Nie potrafię na obecną chwilę zarobić żadnej normalnej dniówki, praktycznie nie zarabiam nic na tym co robię i to mnie najbardziej demotywuję. Mimo iż dzień po dniu wstaję i działam to bardzo niesprawiedliwe uważam jest niezrównoważenie proporcji PRACA = ZAROBEK. Pracuje bardzo dużo, zarabiam zero.
A TERAZ CO OBECNIE ROBIĘ:
➼ Mimo iż mam poważny kryzys, i brak wiary w ostatnich 5 dniach, staram się trzymać ostatniego wpisu, nie poddaje się, tłumaczę sobie że to dopiero 3 tygodnie a ja nigdy poważnie tego nie robiłem i jest to dla mnie na tyle nowe, że mimo wiedzy teoretycznej, gdzie potrafię zrozumieć zawarte w poradnikach treści, potrzebuję usprawnić i nabyć wiedzę praktyczną która dzięki ciężkiej pracy przełoży się na wyniki, CHYBA NIE JESTEM NAIWNY? - e raczej nie przecież innym się udaje
➼ Czytam, szukam rozwiązania swoich błędów
➼ Postuję regularnie na 2 Fan Page'ach
➼ Postuję regularnie na INSTAGRAMIE
➼ Postuję na TWITER'ze
➼ SEO nie ogarnąłem (wszystko przez to że nie mam wyników, nie kombinuję z niczym nowym, jak obecne czynności nie dają mi rezultatów)
➼ BAN na konto reklamowe zgłoszony ale raczej nie ma szans na UNBLOCK
➼ CHATBOTA olałem póki co
➼ Dokupiłem parę domen na przyszłość
➼ Jarvee zbędne, super działa planowanie przez FB
PLANY i ZAŁOŻENIA (01-05-2021 do 09-05-2021):
Koniec marudzenia. Odpuszczę na razie punktowanie założeń. Na obecna chwilę moje dotychczasowe działania nie przyniosły wymiernych skutków. Tak więc muszę skupić się na szukaniu rozwiązania, poprawie popełnianych błędów. Dobrze że wciąż mam wole walki, i chce mi się wstawać rano i działać.
Dobrej Majówki Załoga!
AKTUALIZACJA ZAROBKÓW (nie ma co aktualizować):
PLANOWANY DZIENNY ZAROBEK - +/- 100 zł/dzień (nadal to tylko marzenia)
ŁĄCZNIE do dnia (01-05-2021) ZAROBIŁEM: 98,24 zł (w trzy tygodnie 50 zł,40 zł jest z tamtego roku - jakaś masakra, demobilizujące xD)
REKORD DNIÓWKI: nie ma o czym mówić
dzień zapewne zakończę jak co dzień z kwotą 0 zł 00 gorszy.
WYSOKICH ZAROBKÓW dla WSZYSTKICH!!!
|