Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Witaj! Nie bez powodu trafiłeś na największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Tutaj gromadzimy pasjonatów zdobywania pieniędzy online i dajemy możliwość poznania tajników pracy w domu. Coraz więcej osób poszukuje sposobów na zarabianie w sieci, co sprawia, że praca w domu przez internet staje się atrakcyjnym źródłem dochodu. W dzisiejszych czasach, zarabianie online to nie tylko alternatywa, ale często również znakomita opcja do tradycyjnej pracy na etacie.
Czy zastanawiasz się, jak łatwo zarobić pieniądze? Jeśli tak, to właściwe miejsce! Internet jest pełen możliwości, a my jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc, dzieląc się wiedzą i doświadczeniami.
Rejestracja na naszym forum jest całkowicie darmowa i niesie ze sobą wiele korzyści:
Zakładaj nowe wątki i bierz udział w dyskusjach,
Odblokuj dostęp do czatu (Shoutbox),
Ogranicz liczbę wyświetlanych reklam,
Zdobywaj odznaczenia i reputację,
Zyskaj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
Przeglądaj galerię zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
Dostosuj swój prywatny profil,
Weź udział w konkursach organizowanych na forum,
Skorzystaj z doświadczenia społeczności zarabiającej online od lat,
Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych,
Wykorzystaj merytoryczną wiedzę naszych użytkowników, by zarabianie w domu stało się łatwiejsze niż kiedykolwiek,
Dowiedz się, gdzie zdobyć darmowe upominki, gadżety i próbki.
Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
I co najważniejsze, wszystko to jest zupełnie za darmo! Zarabiam.com to internetowe forum, które udzieli Ci odpowiedzi na pytanie "jak zarabiać przez internet". Teraz praca w domu staje się możliwa! Zarejestruj się już teraz, a dowiesz się wszystkiego o zarabianiu przez internet!
Ok, Exbino postanowiło nie wypłacać mi zablokowanych środków, życzą mi powodzenia (w dochodzeniu swoich roszczeń na drodze cywilnej) i Wesołych Świąt, dlatego też pozwolę sobie tutaj zacytować kilka wiadomości od managerów/kierownictwa.
Po opisaniu na forum publicznym sprawy otrzymałem email o treści:
"Po raz pierwszy i ostateczny wzywamy Pana do zaprzestania publikacji nieprawdziwych negatywnych informacji dotyczących współpracy z eXbino oraz usunięcia wszelkich materiałów szkalujących dobre imię marki eXbino.
W razie nie zastosowania się do naszego wezwania Pana konto partnerskie zostanie zamknięte a dalszą komunikację prowadzić będziemy drogą oficjalną przez naszego pełnomocnika w Polsce."
Pan Mark
Zapytałem które to te nieprawdziwe, z chęcią je usunę, nie otrzymałem odpowiedzi. Po 3 krotnej próbie kontaktu telefonicznego (w momencie gdy się przedstawiałem nikt nie chciał ze mną z kierownictwa rozmawiać) odpisał pan o imieniu/pseudonimie Francesco. E-maile są dość długie więc zacytuje kilka najśmieszniejszych kwestii dla poprawy humoru:
2) Uprzejmie proszę o usunięcie wszelkich negatywnych i nieprawdziwych informacji, które publikuje Pan na forach internetowych. Tak nie postępują partnerzy prawda? (natomiast partnerzy wstrzymują i obcinają wypłaty, to jest postępowanie partnera)
3) ... wstrzymujemy Pańskie środki do wypłaty, do momentu przysłania przez pana kolejnych klientów ... (świetna zachęta)
4)... zachęcamy do reinwestowania części zarobionych środków ... (wisienka na torcie)
Po oznajmieniu że nie zamierzam do momentu zapłaty wznawiać jakich kolwiek akcji marketingowych i nie mam zamiaru z nim o tym rozmawiać, nie usunę postów na forum i że nasza dalsza korespondencja nie ma sensu a swoich roszczeń dochodzić będę na drodze cywilnej (i nie chodzi mi tu o pieniądze a o sam fakt) pan Francesco cynicznie odpisał: powodzenia, Wesołych Świąt.
Odpisałem że są cwaniakami i cynicznymi oszustami ale dziękuję niebawem się zobaczymy, do widzenia.
Proszę jednocześnie admina o umieszczenie Exbino a przynajmniej jego działu partnerskiego w SCAM-ie, chyba mam wystarczające powody żeby o to prosić. Chętnie udokumentuje sprawę screenami.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-12-2016 19:46 przez xbino.)