Witam , to znowu ja ze swoim genialnym sposobem zarobienia dodatkowych $

Na wstępie zaznaczam, że jest to jedynie sposób na który wpadłem, a czy przyniesie faktyczne korzyści okaże sie gdy uda się go zrealizowac
Chyba każdy wie jak działa Steam oraz jego rynek odnośnie skinów do gry Counter Strike : Globall Offensive , własnie na nich chciałbym zarobić tworząc piramidy
ALTERNATYWA ZAROBKU
Powstało masę stron typu Jackpot CS:GO, wiele tych popularnych jest opanowana przez stałych "bogatych" graczy gdzie pule dochodzą do paru tysięcy $$.
Aczkolwiek strony tego typu powstają prawie codziennie i nie problem natknąć się na stronę gdzie zainteresowanie jest dość mniejsze i stawki są bardzo małe, dochodzące do paru, parnastu $ ( wiadomo tego nigdy się nie ominie i czasem trafiaja sie pule kilkastet $) .
A więc :
Uważam, że znakomitym pomysłem jest wchodzenie w takie jackopoty przebijając stawkę drastycznie. Gdy pula jest 5-6 nawet 10-15 $ wchodzać kwotą 50$ mamy ponad 80% szans wygrania, a w takich jackpotach zazwyczaj ta osoba z przewagą wygrywa , wiadomo są drastyczne przykłady wygranych osob z 1% ale nie czesto

Aby wyjśc na czysto potrzebujemy tylko 3-5 wygranych na takim poziomie, wtedy zaczynamy już grać bez ryzyka straty
TWORZENIE WYGRYWAJĄCEJ PIRAMIDY
Aby zminimalizować ewentualne straty w przypadku niewypału , nie warto ryzykować na osobę te 50-100 $ tylko zebrać parę osób, a sumą grać na jedno konto, wygraną dzielić się .
Jak to wygląda w praktyce :
Zbieramy np 10 osób, żeby mieć tam większe szanse ( wiadomo większa suma większa pewność ), robimy zrzute i każdy daję skin o wartości 10e. Gramy tym na jedno konto , w przypadku wygranej tam 20e , wygrana jest dzielona na 10 osób
Tym sposobem wchodzimy czesto w opłacalne pule
Wszelkie szczegóły oraz ustalenia będą prowadzone gdy już uzbiera się grupa chętnych, o ile takowa będzie. Wtedy ustalimy dokładnie jaką kwote inwestujemy w jaki sposób itp.
Więc zasadniczo poszukuje osób wyrażających chęć spróbowania zarobienia na Skinach CS:GO , mająca na uwadze możliwość straty, mającą również możliwość zainwestowania kwoty w granicach 10-15 e