Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Witaj! Nie bez powodu trafiłeś na największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Tutaj gromadzimy pasjonatów zdobywania pieniędzy online i dajemy możliwość poznania tajników pracy w domu. Coraz więcej osób poszukuje sposobów na zarabianie w sieci, co sprawia, że praca w domu przez internet staje się atrakcyjnym źródłem dochodu. W dzisiejszych czasach, zarabianie online to nie tylko alternatywa, ale często również znakomita opcja do tradycyjnej pracy na etacie.
Czy zastanawiasz się, jak łatwo zarobić pieniądze? Jeśli tak, to właściwe miejsce! Internet jest pełen możliwości, a my jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc, dzieląc się wiedzą i doświadczeniami.
Rejestracja na naszym forum jest całkowicie darmowa i niesie ze sobą wiele korzyści:
Zakładaj nowe wątki i bierz udział w dyskusjach,
Odblokuj dostęp do czatu (Shoutbox),
Ogranicz liczbę wyświetlanych reklam,
Zdobywaj odznaczenia i reputację,
Zyskaj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
Przeglądaj galerię zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
Dostosuj swój prywatny profil,
Weź udział w konkursach organizowanych na forum,
Skorzystaj z doświadczenia społeczności zarabiającej online od lat,
Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych,
Wykorzystaj merytoryczną wiedzę naszych użytkowników, by zarabianie w domu stało się łatwiejsze niż kiedykolwiek,
Dowiedz się, gdzie zdobyć darmowe upominki, gadżety i próbki.
Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
I co najważniejsze, wszystko to jest zupełnie za darmo! Zarabiam.com to internetowe forum, które udzieli Ci odpowiedzi na pytanie "jak zarabiać przez internet". Teraz praca w domu staje się możliwa! Zarejestruj się już teraz, a dowiesz się wszystkiego o zarabianiu przez internet!
Jak wiemy już niedługo startuje polska Ekstraklasa. Piłkarze i działacze już przygotowują się do sezonu. Tytułu mistrzowskiego bronić będzie Wisła Kraków, witamy Podbeskidzie Bielsko-Biała oraz ŁKS Łódź, a żegnamy Polonię Bytom i Arkę Gdynia. Jak będzie wyglądać następny sezon? Kto zostanie mistrzem, kto zagra w pucharach, kto spadnie? Jaki piłkarz zostanie królem strzelców, a kto będzie odkryciem Ekstraklasy? Zapraszam do dyskusji.
Pełny skład Ekstraklasy w nowym sezonie:
1 Cracovia
2 GKS Bełchatów
3 Górnik Zabrze
4 Jagiellonia Białystok
5 Korona Kielce
6 Lech Poznań
7 Lechia Gdańsk
8 Legia Warszawa
9 Polonia Warszawa
10 Ruch Chorzów
11 Śląsk Wrocław
12 Widzew Łódź
13 Wisła Kraków
14 Zagłębie Lubin
15 Łódzki KS
16 Podbeskidzie Bielsko-Biała
Ja tam z ŁKS'em jestem i będę. Mam nadzieje, że zakończymy sezon chociaż w pierwszej ósemce - choć będzie ciężko. Szkoda, że Kosecki wrócił do Legii, bo byśmy nakurwiali ostro
Glosy:
18-07-2011 20:51
Driver
Lojalny Forumowicz
Liczba postów: 2,145
Reputacja:
777 Galeria Wygranych: Tutaj Odznaczenia: (Zobacz Odznaczenia) Poziom:
Forum Gold: 1.16
(18-07-2011 20:51)Morfit napisał(a): Ja tam z ŁKS'em jestem i będę. Mam nadzieje, że zakończymy sezon chociaż w pierwszej ósemce - choć będzie ciężko. Szkoda, że Kosecki wrócił do Legii, bo byśmy nakurwiali ostro
Szczerze powiem, że za ŁKS'em nie przepadam ale dobrze, że wróciliście do Ekstraklasy. ŁKS po chorej decyzji leśnych dziadów niesłusznie Ekstraklasę opuścił na czym skorzystała Cracovia, której obecnie życzę niepowodzeń. Mam nadzieję, że się na nich odegracie w tym roku.
Moim zdaniem w tym roku o mistrzostwo będzie walczyć Lech i Śląsk. Nie wierzę w Legię dopóki trenerem będzie Skorża i nie wierzę w Wisłę, która w meczu ze Skonto grała co najwyżej jak pierwszoligowiec.
Do spadku typuję Widzewa i Jagiellonię... Nie widzę w tych zespołach niczego, co mogłoby im pomóc w utrzymaniu. "Trzymam kciuki" również za Cracovię, może oni się załapią (w końcu) zamiast Jagi lub Widzewa na końcu tabeli.
Co do mojego zespołu... Górnik osłabił się sprzedając Jeża, Bonina i Sikorskiego. Thomik przyszedł za Bonina, Shriki za Sikorskiego. Nie ma i nie będzie niestety następcy Jeża ale za to przyszło wielu bardzo utalentowanych młodych piłkarzy, którzy mogą być objawieniem Ekstraklasy. Muszą tylko dostać szansę na grę. Dodatkowo juniorzy, którzy już grali w Górniku zdobyli wicemistrzostwo więc też kilku może się przebić do pierwszego składu.
Tak więc:
Mistrzostwo: Śląsk/Lech
Puchary: Śląsk/Lech, Polonia Warszawa, Zagłębie Lubin
Spadek: Jaga, Widzew
Górnik: 7-12 miejsce
Objawienie sezonu: Arek Milik (oby )
Król strzelców: Ljuboja/Voskamp
EDIT: Odwołuję to co mówiłem na temat następcy Jeża w Górniku, bo pojawiło się 2 ciekawych zawodników na testach w Górniku
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-07-2011 21:45 przez MareKSG.)
Glosy:
18-07-2011 21:31
Morfit
Banned
Liczba postów: 1,123
Odznaczenia: (Zobacz Odznaczenia) Poziom:
Forum Gold: 5.00
Marek, dzięki za miłe przywitanie, ale ubolewam niestety nad tym, że ŁKS nie dostał licencji na granie na swoim stadionie na Al. Unii. Buuuu! Teraz jedynie podziała cud albo wola kibiców ( tak jak w zeszłym roku )
Glosy:
18-07-2011 21:45
MareKSG
Torcida Gliwice
Liczba postów: 1,384
Galeria Wygranych: Tutaj Odznaczenia: (Zobacz Odznaczenia) Poziom:
Forum Gold: 0.00
(18-07-2011 21:45)Morfit napisał(a): Marek, dzięki za miłe przywitanie, ale ubolewam niestety nad tym, że ŁKS nie dostał licencji na granie na swoim stadionie na Al. Unii. Buuuu! Teraz jedynie podziała cud albo wola kibiców ( tak jak w zeszłym roku )
Górnik też ma nieźle U siebie 4 mecze przy max. publice 3500, a potem przenosimy się na stadion odwiecznego rywala - Piasta... Jeden duży pozytyw to Wielkie Derby Śląska, które powracają na Stadion Śląski w Chorzowie (14 kwietnia).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-07-2011 22:39 przez MareKSG.)
Glosy:
18-07-2011 21:48
Razer
Uzależniony
Liczba postów: 1,102
Reputacja:
765 Galeria Wygranych: Tutaj Odznaczenia: (Zobacz Odznaczenia) Poziom:
Forum Gold: 0.00
Jeśli grajki niczego nie spierdolą, Lech może w końcu zagrać dobrą rundę. Śląsk to samo - bardzo dobry występ w pucharach.
Mistrzostwo: Lech (!);
Puchary: Lech, Śląsk, Wisła, Polonia, może Górnik;
Spadek: GKS & Widzew;
Odkrycie: Tonev
Król strzelców: - (nie widzę tutaj nikogo, nawet Rudnev nie wiem czy do końca wypali...).
Glosy:
19-07-2011 07:38
Roben
Football is my life
Liczba postów: 12,761
Reputacja:
11377 Odznaczenia: (Zobacz Odznaczenia) Poziom:
Forum Gold: 637.69