Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Treepay.pl [SCAM]

Autor Wiadomość
RE: Treepay.pl [SCAM]
Sprawdź:
(10-06-2017 16:15)Czaq napisał(a):  Ogólnie widzę podejście wielu userów negatywne. Dziwi mnie tylko, że moderatorzy aż wręcz czekają by spotkać kogoś lub cos co zle zrobił lub wykonał treepay lub @[nicooo].
Osobiście powiem szczerze, że wyłączenie serwisu i nagły zonk mnie tez wprawił w osłupienie. Aczkolwiek wszystko pózniej sie wyjaśniło. Wyjasniło się również i u innych natomiast pytania yazira czy innych moderatorów są moim zdaniem niestety nie na miejscu.(1,2 i 3 strona tematu który udało mi się przeczytać z rana)

Cała nienawiść za to całe zamieszanie z wyłączeniem i realizacją wypłat jest jeszcze OK ale teraz oczernianie serwisu i nicoo gdzie wszystko gra - jest co najmniej idiotyczne.
Masa serwisów leży w SCAM'ie a administratorzy nawet nie raczą wejść na forum a juz nie mówie o wyplatach i jakoś jest mniejsze zamieszanie niż przy tym tutejszym... tylko czemu?

Przecież jako partner Nikodema nie będziesz pisał negatywnych opinii, a nawet jeśli tak, suma sumarum wyciągniesz i tak pozytywne wnioski. Smile
Niektóre osoby mają negatywne nastawienie do Nikodema, bo on sam wielu obiecywał wiele, i wielu osobom powierzonej obietnicy nie dotrzymał.
Każdy ma swoje zdanie, takie jest moje. Na szacunek też trzeba sobie zasłużyć. Smile
Pultasz sie i pultasz, dawaj te jego nisze ktore obiecales strone temu, a nie gadasz tyle.

NapalonaOla16, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2016.
Glosy: sajmon1990 (+1), jarekxD (+1), Neyron (+1)
dawaj nisze i temat do zamknięcia xD
Glosy: broofie (+1), Rak (+1), Begrezen (+1)
Widzę zlot sępów które wyczuły padlinę.

mateusz2045, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
mateusz2045, wyczuwasz choć odrobinę ironii czy niekoniecznie? Wink
Glosy: maniek250 (+1)
(10-06-2017 17:43)szykiryki napisał(a):  @[mateusz2045], wyczuwasz choć odrobinę ironii czy niekoniecznie? Wink

Dawać niszę.

mateusz2045, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
Czaq, dlaczego? To dlaczego podobno 12 maja wszystko było wypłacone. To było idiotyczne, zaufalem, nie drazylem tematu, i nagle temat się pojawił. Więc wniosek? Nicooo leci w kulki, poleciał z tym to mógł polecieć z innymi. Jakimś cudem jak były jakieś akcje z innymi serwisami np firemedia to Damian czy Artur potrafili wyłożyć karty na stół i wyjaśnić sytuację tudzież przyznać się do błędu. Niestety nikodemowi nie przychodzi to łatwo. Ten temat mógł być dawno zamknięty i zapomniany. Ale niestety właściciel serwisu jest bucem który nie umie powiedzieć ok zjebalem. Woli grozić mi na pw że ujawni to co do niego pisałem jeśli jeszcze odezwę się w temacie. A tam właściwie to wyjaśniłem mu powód mojego podejścia. I tego dlaczego nie widzę żadnego mojego błędu w tym że wypominam mu to. Dziwnym trafem bardziej lykam wersję mikinikiego niż nicooo, w kwestii blokowania kont i tego że nicooo od początku wiedział jak on zarabia.

Tyle z mojej strony. Życzę miłej soboty i czasu na refleksje dla osób nie potrafiących przyjąć krytyki do serca.

xD
dX
Glosy: mikiniki (+1), szyweg (+1)
Dzie nisze Angry
Glosy: broofie (+1), NapalonaOla16 (+1)
(12-06-2017 21:42)jarekxD napisał(a):  Dzie nisze Angry

A już było wspominane na początku.. FB i konkursyBig Grin. Oklepany temat.
A nie dawno dostałem info że Treepay wraca.. No ciekawe Big Grin
Odpowiedz