Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Wedlug pierwszego raportu sporzadzonego na podstawie tego co dostarczyl im Charles Scoville... cale 3% pochodzilo ze zrodel, ktore nie byly wplatami uzytkownikow Wink

Jesli dobrze pamietam 200mln wplacono na adpacki co w efekcie wygenerowalo okolo 700mln zobowiazan Big Grin
(18-11-2016 14:25)sulliwan93 napisał(a):  Przymus reinwestycyjny był? Jak dużo zewnętrznych zarobków mieli? Pytam, bo to nie moje czasy zarabiania w necie, a ciekaw jestem.

Nie było przymusu reinwestycji, ale ludzie tak bardzo wkręcili się w ten biznes bez ryzyka że inwestowali oszczędności lub brali kredyty i reinwestowali ile się tylko dało. Tutaj przymus reinwestycji nie był potrzebny, wystarczyła chęć posiadania jak największej ilości paczek.

Zewnętrzne zarobki to były pic na wodę, niby jakieś reklamy, ale to wszystko nic, zwykła zasłona dymna.
Przymusu reinwestycji nie było, ale było ROI tylko 110% więc na jeden cykl nie opłacało się wchodzić. Żeby w miare dobrze zarobić to trzeba było poreinwestować tak minimum z 3-4 miesiące Wink
No i to był hyip gdzie były drogie adpacki, aż 50$ za jeden więc nie było sensu wchodzić z małymi kwotami.
(18-11-2016 15:38)Captain napisał(a):  No i to był hyip

Ale co ty bredzisz ???
Przez cały temat wszelka chołota byznesmenów z koziej wólki naganiacze dawców kasy twierdzili, że to platforma reklamowa beka
I stało się też jak pisałem : program znikł a wraz z nim większość tej całej chołoty chociaż niestety kilku zostało jeszcze na forum no i oczywiście ma kolejne pewnebyznesybezryzyka bo dawców kasy trzeba pozbawiać kasy no a sememu liczyć dolce z prowizji
(18-11-2016 16:24)mikuss napisał(a):  

Ale co ty bredzisz ???
Przez cały temat wszelka chołota byznesmenów z koziej wólki naganiacze dawców kasy twierdzili, że to platforma reklamowa beka
I stało się też jak pisałem : program znikł a wraz z nim większość tej całej chołoty chociaż niestety kilku zostało jeszcze na forum no i oczywiście ma kolejne pewnebyznesybezryzyka bo dawców kasy trzeba pozbawiać kasy no a sememu liczyć dolce z prowizji

Znowu się zjawił największy bełkot tego forum LolLolLolLolLol
Glosy: Misiał (+1)
(18-11-2016 16:31)adik7276 napisał(a):  

Ale co ty bredzisz ???

Jak naganiaczu podbudowana samoocena z grupy fb lizania d i samouwielbienia ???
Na zc poplułeś jakie to złe jest wraz z osobami a i tak siedzisz bo nisza jelonków dawców kasy do pewnychbyznesowbezryzyka dalej HOT
tam rachman z wczorajszego tematu zadał ci pytania może tam się udzielisz czy brak argumentów czy czekasz na instrukcje od kogoś mądrzejszego od Siebie by odpowiedzieć by nie błaźnić się dalej
(18-11-2016 17:26)mikuss napisał(a):  
(18-11-2016 16:31)adik7276 napisał(a):  

Ale co ty bredzisz ???

Jak naganiaczu podbudowana samoocena z grupy fb lizania d i samouwielbienia ???
Na zc poplułeś jakie to złe jest wraz z osobami a i tak siedzisz bo nisza jelonków dawców kasy do pewnychbyznesowbezryzyka dalej HOT
tam rachman z wczorajszego tematu zadał ci pytania może tam się udzielisz czy brak argumentów czy czekasz na instrukcje od kogoś mądrzejszego od Siebie by odpowiedzieć by nie błaźnić się dalej

Już, już nie podniecaj się tak. Nie mam zamiaru się wdawać z Tobą w dyskusje pijawko forumowa używająca w każdym temacie opcji kopiuj/wklej. Jak masz ból dupska to do apteki po maść.
Glosy: Misiał (+1)
Witam wszystkich,
proszę mi wytłumaczyć jak to jest możliwe że sprawa się podobno toczy a wypłacają pieniądze ,które się wpłaciło do traffica.
Tak się składa że dostałem zwrot pieniędzy które wpłaciłem na zakup paczek.
Znaczyło by to że sprawy już nie ma a pieniądze , które wysyłają ludzie na adwokatów to fikcja, ale mogę się mylić.
Pozdrawiam.
Widocznie sad juz zgarnal pieniadze od oszusta i zdecydowal ze maja byc zwracane ludziom ktorych oszukal.
Adrian a na jaki czas przed upadkiem TM kupowales paczki?
Mam tam z 1000$ i ciekawe na jakiej podstawie zwracaja kase, ale bardzo dziwne ze w ogole oddaja Tongue
Odpowiedz