Sprawdź:
mikuss napisał(a):to nie do mnie ale odpowiem swoje zdanie
Skoro nie do Ciebie, to po co odpisujesz? Zwłaszcza, że nie wiem w ogóle co ten Twój post miał do rzeczy.
adik7276 napisał(a):Przeczytaj jeszcze raz cały mój post od góry do dołu. Zwłaszcza fragment w którym pisze o MXR.
Jak Ja uwielbiam taką retorykę

Człowieku, to Ty sam przeczytaj i to kilka razy co sam piszesz, bo najwyraźniej nie umiesz chyba przekazywać sensownie myśli.
"Wstydzisz się", że brałeś udział w czymś takim jak TM, a sam działasz teraz i chwalisz MXR. Jak kiedyś MXR upadnie to też będziesz wtedy pisał, że Ci wstyd, że brałeś w takim czymś udział

? Przecież te programy absolutnie nic nie różni, jeden upadł, a drugi działa - to jedyna różnica. Więc po co tyle wywodów na Traffica? Bo admin kombinuje? A co ma zrobić? Przyznać, że to piramida i kasy nie ma
Każdy jeden admin jak mu będzie program upadał, to będzie wciskał bajki. Więc naprawdę nie rozumiem po co tyle hejtu na TM - był to fajny program, ale się skończył i tyle. Ja wtopiłem kasę, ale nie hejtuje bo wiem, że wielu ludzi zarobiło

Odbije sobie na czymś innym, chociażby właśnie w MXR. Tkaie programy były, są i będą. Wszystkie czeka ten sam los ostatecznie, więc naprawdę śmiać mi się chce jak czytam pojazdy z góry na dół po TM od ludzi, którzy siedzą teraz w innych revshare.