Przecież rezerwa rośnie i nawet jeżeli dzisiaj wypłaci wszystkim pieniądze za paczki to zostanie jeszcze 20 baniek
A tak serio to usługi TM zeszły na psy już dawno. Wcześniej jakoś to jeszcze hulało, ta reklama jakoś działała w programie, a teraz nawet złamanego centa bym za nią nie zapłacił. Na szczęście wycofałem się w pore. Firma tak rosła w siłę z każdym dniem, dziwne nie starali się wprowadzić dodatkowych źródeł dochodu, żeby cokolwiek napływało. W MXR są reklamy google, jakiś mały sklepik z produktami. Niby niewiele ale w Niemczech adsense płaci dobre stawki za reklamy i dziennie kilkaset czy kilka tysięcy wyświetleń da trochę pieniędzy do systemu - tak to nadal taki sam Hyip jak TM, ale z dawką nowych pomysłów które ciągle są realizowane może pociągnąć dłużej.
W TM nawet nie było słowa ani planów na jakieś zewnętrzne dochody, były tylko puste obietnice bez pokrycia więc jak firma może stać i płacić gdy ludzie mieli po 5 czy 7 tysięcy paczek.
Jeszcze nie padła ale nawet gdyby nastał dzień ruszenia zablokowanych paczek to nawet centa bym w programie nie zostawił i już dawno to postanowiłem. Jedno jest dziwne, jak można coś promować co upada z każdym dniem..
A niedawno zdobyłem poleconego do MXR, bronił TM jak lew bo to prawdziwa firma i mają najlepsze usługi, wprowadzili więcej reklam i jest teraz więcej pieniędzy, w rankingu alexa jest ogromny skok i takie pierdoły. Pranie mozgu level hard, a teraz będzie klops i jego 70 zablokowanych paczek Karol zjadł.
Widząc tego dzisiejszego newsa uwierzyć nie mogę że wszedłem w projekt kogoś tak nie myślącego? Jeżeli te wszystkie wpadki są prawdziwe, a nie wymyślone to cały Charles ma wode zamiast mózgu.