Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wygląda na to że PP jest poj..... na swój sposób, chyba że jeszcze inne osoby kórym odrzucono spór dostaną zwroty w ciągu najbliższych dni.
Poza tym myślę że też szansa na uwolnienie ad packów z pendingu maleje każdego dnia, bowiem może sie okazać że na koncie PP niewiele już pozostało po zwrotach.
(07-07-2016 11:54)rafi213 napisał(a): Wygląda na to że PP jest poj..... na swój sposób, chyba że jeszcze inne osoby kórym odrzucono spór dostaną zwroty w ciągu najbliższych dni.
Poza tym myślę że też szansa na uwolnienie ad packów z pendingu maleje każdego dnia, bowiem może sie okazać że na koncie PP niewiele już pozostało po zwrotach.
Miałem piękny sen w którym uwalniają adpacki ale po tych jajach z PP to sam teraz nie wiem co dalej ciekawe jak sie to potoczy ale myśle ze tym co oddali kasę powinni zabrać adpacki i blokada konta
Dziwna sprawa z PP. Ciekawe czy tylko wybrani przez PP dostaną zwroty.. Przegrałem spór w lutym lub marcu już nie pamiętam, ale jeśli nie dostanę zwrotu to będę mógł mówić że nawet Paypal mnie wyr***ał a nie tylko wielki guru karol...
Miałem sytuację gdzie przy wysyłce DO RODZINY, cofneli transakcje bo "towar był wadliwy" i odwrotnie gdzie cofneli mi transakcje(straciłem sporo) bo otrzymałem "do rodziny" i ktoś zgłosił nieautrozyzowane działania i straciłem przedmiot i hajsy....
PayPal rządzi się jak chce Więc i te sytuacje mnie nie dziwią
Ps. Jeżeli ktoś ma zablokowane konto TM wystarczy napisać do supportu i (w moim przypadku) po 30 minutach odpowiedź o odblokowaniu konta
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-07-2016 17:27 przez ShuQi.)