Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
I kolejna nowość(kolejna z zapowiadanych) w TM
Jak wejdziemy na głównej stronie w SUPPORT, to po chwili w prawym dolnym rogu pojawi się 'NEED HELP? CHAT'
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2016 17:49 przez todek78.)
Objaśni mi ktoś jak wygląda obecnie sytuacja w TM ? Strona w ogóle jeszcze płaci ? Widziałem że ludzie dowody wysyłają już nie da się na payze wysyłać pieniędzy ?
(09-04-2016 19:01)piotr2221 napisał(a): Objaśni mi ktoś jak wygląda obecnie sytuacja w TM ? Strona w ogóle jeszcze płaci ? Widziałem że ludzie dowody wysyłają już nie da się na payze wysyłać pieniędzy ?
Titanic TMSCAM już tonie, elyta polskich liderów naganiaczy opuszcza już pokład, Kujawa nowy program promuje za nim przejdą następni a opuszczanie pokładu przez czołowych naganiaczy mówi o coraz bliższym końcu programu
(09-04-2016 19:01)piotr2221 napisał(a): Objaśni mi ktoś jak wygląda obecnie sytuacja w TM ? Strona w ogóle jeszcze płaci ? Widziałem że ludzie dowody wysyłają już nie da się na payze wysyłać pieniędzy ?
Płaci, dziś robiłam przelew na payzę - dochodzi natychmiast.
A to, że TM ma problem przez blokadę środków z paypala to również prawda, sporo osób się wkurzyło i też nie ma im się co dziwić.
Osoby, które weszły po 20 lutego nie mają na co narzekać, ale Ci co wcześniej - owszem.
Płaci, dziś robiłam przelew na payzę - dochodzi natychmiast.
A to, że TM ma problem przez blokadę środków z paypala to również prawda, sporo osób się wkurzyło i też nie ma im się co dziwić.
Nie ma to jak wierzyć w kłamstwa oszusta i blokadę pp
Jedyna blokada pp to taka że oszust wypłacił z paypal na swoje konto bankowe wszystkie $$$ no i puste konto to fakt blokada bo z pustego nic nie wypłacisz
.
Mikus, tego czy wypłacił czy nie, nie wiem ani Ja, ani Ty, ani nikt inny poza adminem jak mniemam (niestety).
Być może wybrał środki i pojechał do Dubaju poszaleć, ale być może nie.
Kolega wyżej pytał jaka jest kondycja programu na dziś, więc odpowiedziałam:
Płaci.
To jest fakt.
Podobnie jak faktem jest to, że masa ludzi nie włoży tam już ani dolara,
bo zbyt wiele ma zablokowanych paczek na statusie pending. Ot.
(09-04-2016 19:29)AleksandraN napisał(a): .
Mikus, tego czy wypłacił czy nie, nie wiem ani Ja, ani Ty
Nic innego nie robi w TMSCAM co robił już w poprzednich programach który przedostatnim jest AHP.
Więc kłamstwo o blokadzie znaczy nic innego tylko wypłatę pieniędzy przez samego właściciela, restart w innej opcji jak w AHP znaczy już bliski koniec, a zmiana wiary o czym pisałem już wcześniej świadczy o jeszcze bliższym końcu i takie są fakty niestety