Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jak masz facebooka, to dodaj się do oficjalnej grupy TM, tam David Barker prosi w jednym poście o dodawanie w komentarzach swoich loginów, jeśli mimo, ze wysłaliśmy, nie mamy żadnych informacji, ze coś do poprawy, nadal nie mamy zatwierdzonego. Sprawdza to i weryfikuje. Już kilka tysięcy osób tak ma zrobione.
A ja skończyłam swoją przygodę z TM. Bilans mam świetny. Wpłaciłam 4k zł., wypłaciłam to co zainwestowałam, dodatkowo wypłaciłam dwie wypłaty na łączną kwotę 10k zł. i wygrałam kilka sporów. Pieniążki przeznaczyłam na drobne prezenciki dla córki, zakup motocykla i akcesoriów do niego. Obecnie zabieram się za inwestowanie w śmieci. Wszystkim którzy pozostali w TM życzę dużych zarobków.