Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Trochę nie czytałem ostatniego spamu na stronach, ale co z tym słynnym TM Bankiem?

[Obrazek: 36.png]
(25-02-2016 13:52)devilll napisał(a):  No fajnie wam te wirtualne dolary rosną , nie pozostaje nic innego ino dalej "rąbać dollary" Smile

Jedna strona wpłaca dalej do TM i niby zarabia i wyplaca
Druga strona udaje ze zarabia ale w glebi chce szybko uciekac z programu.
Trzecia strona twierdzi ze to scam juz i chce wyplacac kase przez PP lub innymi sposobami.
Czwarta strona obrazona jest na PP ze nie chca im kasy zwrocic.
Piata najmadrzejsza strona juz dawno zarobila swoje i wyplacila calosc.

ja jestem w 3-4 wyborze
Glosy: matek697 (+1)
Ja tam nie narzekam... "narąbałam dolary" na samochód.
Źle się dzieje, ale narzekać nie będę, bo nie ma na co Jerk.
Ja też wyszedłem z tego przed świętami

(25-02-2016 14:16)thomasward napisał(a):  Trochę nie czytałem ostatniego spamu na stronach, ale co z tym słynnym TM Bankiem?

no 6 lutego mieli otworzyc... i na tym sie skonczylo Big Grin Ale na payzie i stp jest prawie milion bufora!
Bank jest nie ważny już, ważny jest BUUUUFFORRR Smile

devilll, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2011.
Podobno ZUSowi sie kasa na renty i emerytury ma skonczyc w ciagu 5 najblizszych lat... Nie moga zainwestowac naszych skladek w TM?
(25-02-2016 16:21)twardy napisał(a):  Podobno ZUSowi sie kasa na renty i emerytury ma skonczyc w ciagu 5 najblizszych lat... Nie moga zainwestowac naszych skladek w TM?

ZUS powinien być oznaczony jako scam, a nie widziałem jakoś Wink
Bo niby gdzie te pieniądze co tylu polaków inwestuje co miesiąc w ZUS się podziały skoro już się kończą... Przecież te świadczenia są nam zapewnione przez państwo, i teraz co? Ja nie dostanę emerytury? SCAM!!!
Glosy: Ropsont (+1), dariuszxdd (+1), scinekm (+1)
Wolne tłumaczenie
REZERW OD WŁAŚCICIELA:
Charles Scoville:
STAN KONT UŻYTKOWNIKÓW: $861,906.48

STAN NA STP: $395,477.63
STAN NA Payza: $1,014,107.08

ŁĄCZNIE NA PROCESORACH PŁATNOŚCI:
$1,409,584.71

STAN REZERW:
$547,678.23

KIEDY REZERWY OSIĄGNĄ POZIOM PODOBNY DO TEGO JAKI POSIADAMY ZAMROŻONY NA PAYPAL ZANIM TEN ZWOLNI NASZE ŚRODKI ODBLOKUJEMY OCZEKUJĄCE ŚRODKI. PRACUJCIE DALEJ I WYNIEŚMY TRAFFIC MONSOON NA KOLEJNY POZIOM!

[Obrazek: okokokok.jpg]

Połowa niech się dalej zajmuje tylko obrażaniem i "obroną" niewinnych Taaa A osoby które robią coś ze swoim życiem a nie tylko narzekają Big Grin wiedzą już co mają robić. Pamiętajcie każdemu tłumaczcie że jest to platforma reklamowa a nie maszynka do zarabiania pieniędzy i zawsze jeśli chcesz spróbować zarobić w niej to dajesz w to takie pieniądze które nie obniżą Twojego standardu życia na daną chwile. POZDRAWIAM MYŚLĄCYCH!!
Glosy: dariuszxdd (+1)
(25-02-2016 17:11)Tomek0515 napisał(a):  Połowa niech się dalej zajmuje tylko obrażaniem i "obroną" niewinnych Taaa A osoby które robią coś ze swoim życiem a nie tylko narzekają Big Grin wiedzą już co mają robić. Pamiętajcie każdemu tłumaczcie że jest to platforma reklamowa a nie maszynka do zarabiania pieniędzy i zawsze jeśli chcesz spróbować zarobić w niej to dajesz w to takie pieniądze które nie obniżą Twojego standardu życia na daną chwile. POZDRAWIAM MYŚLĄCYCH!!

Powiem ci tyle że KAŻDY tm czy inne hyip traktuje jako "maszynkę do zarabiania pieniędzy" i podejrzewam że nawet ty tak samo sądzisz także to jest trochę takie oszukiwanie samego siebie i innych.Myślisz że pietrucha i spółka o tak sobie wykupili pakiet reklam by się gdzieś reklamować? Ich głównym celem jest zarabianie na tm a te reklamy to tak przy okazji.
Odpowiedz