Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Ludzie lapia wszytko jak pelikany . Ostatnio pisalem do goscia ktory kilka tys wlozyl i nie wiedzial nawet jak to wszysyko dziala oczywiscie z fb forum . Chcialem mu pomòc a on kazal mi doslownie spier#!* dlatego ja juz sobie daruje przekonywanie kogokolwiek . Ich kasa oni sie naucza na bledach
Glosy: kubn2 (+1), RejzoR (+1)
Na facebookowej grupie możecie sobie zobaczyć pod postem z nowym rotatorem linków, kto jest kogo poleconym i screeny osób z sumą paczek które zakupili do tej pory. Pan Pietruszka ma wielu poleconych którzy kupili ponad 2000 paczek od samego startu, więc na 1 takiej osobie ma 10.000 $ zysku.

Nie mówcie więc tutaj że to dobry biznes, chyba tylko dla tych co wciągają w to innych i robią to nadal mimo problemów.
(23-02-2016 19:22)mati1740 napisał(a):  Ludzie lapia wszytko jak pelikany . Ostatnio pisalem do goscia ktory kilka tys wlozyl i nie wiedzial nawet jak to wszysyko dziala oczywiscie z fb forum . Chcialem mu pomòc a on kazal mi doslownie spier#!* dlatego ja juz sobie daruje przekonywanie kogokolwiek . Ich kasa oni sie naucza na bledach
Dokładnie ja polecam też programy ale nie wciskam kitu i nie obiecuje biznesu na lata Smile Większość osób w TM to ich pierwszy program tego typu wmawiano im że to legalna firma wiec teraz sie zdziwią facepalm
szukam kogos kto moglby przetlumaczyc pewne tresci z j. Polskiego na angielski. Chodzi o pomoc w napisanie sporu na paypal z tm, sam zbyt dobrze nie znam angielskiego, a google translator malo mi pomaga.

Jest ktos chetny, zeby pomoc?
przecież spór możesz napisać po polsku Smile

ale jeżeli potrzebujesz tłumacza to chętnie pomogę.
(23-02-2016 17:28)alexis sanchez napisał(a):  Witam co myślicie o tym naciągaczu co szuka jeleni by wpłacali pieniądze proszę o wasze opinie facepalm

to jest okropne, jak ktokolwiek może zaufać takiej osobie?
a to sobie wymyślił, bierzcie karty kredytowe, powiększajcie swój dług w bankach i wpłacajcie na TM Sad

rozumiem wrzucenie "nadwyżki, drobnych itp." ale zadłużać się na taki program?
"na Payza bufor rośnie dojdzie niedługo do miliona...." ... a jeśli potem Payza zablokuje środki tak samo jak PayPal?
To zostanie jeszcze STPWink

rcielak, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
Takiego gościa nie wiem jak nazwać mega liderem,psycholem, czy dawca kasy
widać powodzi mu się na wyspach ale jak zabraknie u nich zasiłków to facio
wróci szybciej niż myśli do Polski by pobierać 500+ to już nie będzie myślał
o dolarach i o TM no ale myśle jak zrobił tylu ludzi w naszym kraju to mu nie wróże długiego bytu beka

nauczyciel InformatykBig Grin W pracy paczki kupujęBig Grin
Informatyk który pracuje w Tesco i wózki odwozi na miejsce tak jak to jest na jego innych filmikach na FB beka
Odpowiedz