Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
paypal ma nas gleboko w dupie

po odrzuceniu mojego sporu zapytalem sie dlaczego
odpowiedz:
Cytat:PayPal zapoznał się z regulaminem firmy Traffic Monsoon i nie zawiera on gwarancji zwrotu funduszy lub zysku z dokonanych wpłat. Płatności dokonywane są wyłącznie za pakiety reklamowe, które zgodnie z naszymi danymi zostały dostarczone.
W związku z powyższym nie stwierdzono nieotrzymania zamówienia, ani jego znaczącej niezgodności z opisem, a tym samym nie możemy zaoferować refundacji w ramach Programu Ochrony Kupujących.

napisalem do nich meila

Cytat:Według Waszego regulaminu jesli sprzedajacy w przeciagu 10 dni nie odpowie na spor to automatycznie go wygrywam.

Niestety tak nie bylo w tych dwoch przypadkach a ja nie zostalem poinformowany czemu.
Prosze mi wytlumaczyc szczegolowo czemu te dwa spory zostaly rozstrzygniete negatywnie pomimo braku odpowiedzi drugiej strony.

odpowiedzieli
Cytat:w momencie dokonywania zakupu transakcja komercyjna oznaczana jest jako objęta Programem Ochrony Kupujących. Oznacza to, iż można na jej rzecz otworzyć spór transakcyjny. O tym, czy dana transakcja objęta może być zwrotem decyduje weryfikacja roszczenia, w tym rodzaju nabytego produktu. Te zaś, jak poinformowano, w w/w sprawach do refundacji się nie kwalifikują.
zrobilem zdjecia ze nie dostarczyl mi TM uslugi jaka zakupilem nawet w 10%
Zrobilem screeny strony ile dostaje sie za zakup 1 adpacka i ze te reklamy nie zostaly mi dostarczone
odpowiedzieli

Cytat:decyzja serwisu PayPal, podjęta na podstawie dostarczonych przez obie strony informacji, dotyczy wyłącznie Programu Ochrony Kupujacych i w żaden sposób nie podważa Pana statutowych praw konsumenckich. Jeżeli uważa Pan, iż Pański kontrahent nie wywiązał się z umowy kupna-sprzedaży może Pan skorzystać z pomocy stosownych instytucji, takich jak policja, sąd, UOKiK lub jakichkolwiek instytucji zgodnie z Pana wyborem.
cieszy mnie to, że nie dałeś tym palantom za wygraną i domagałeś się swojego - to niestety za mało na nich
Witam co myślicie o tym naciągaczu co szuka jeleni by wpłacali pieniądze proszę o wasze opinie facepalm

Przecież ten Pan z filmiku wyżej działa w kilkunastu programach i wchodzi nawet w te, które okazują się scamem po maks miesiącu, więc sami sobie możecie odpowiedzieć czy to osoba godna zaufania.
Już nie mówiąc o tym, że swoimi linkami spamuje gdzie się da.
No tak święta racja że wcześniej nie spojrzałem na jego wcześniejsze filmiki z programami sevshare Undecided
nie wroze temu czlowiekowi swietlanej przyszlosci, za takie proby podejscia ludzi mozna dostac po dupie nie tylko na "podworku" ale i w sadzie.
Glosy: alexis sanchez (+1)
"Ludzie mi pisza, ze brali pozyczki i kupowali te paczki przez paypala i teraz nie maja na rate... jakie jest z tego wyjscie? brac karty kredytowe visa i kupowac paczki przez payze by miec naliczenia"

LOL.

BRALES KREDYT I NIE MASZ NA RATE? ZADLUZ SIE JESZCZE NA KARCIE KREDYTOWEJ Lol Lol Lol
Glosy: RejzoR (+1), alexis sanchez (+1)
Dlatego dodałem ten filmik dla ludzi ku przestrodze by uważali na takich ludzi jak ten koleś Undecided
Mnie przeraza, ze sa ludzie na tym swiecie co wierza takim typkom.
Wiesz co ostrzegałem ludzi ale oni są oślepieni tym programem i myślę że po obejrzeniu takiego filmiku takiej osoby będzie dalej wpłacać choćby musiała się jeszcze więcej zadłużyć to jest najgorsze facepalm
Odpowiedz