Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
(23-02-2016 12:01)trio napisał(a):  Czy istnieje mozliwosc zlecenia wyplaty obecnie ktora zostala mi cofnieta na balans ?

[Obrazek: 8ba891730b52f17261746735318ff772.png]

czy raczej mam za to kupic paczke, jesli tak to jak to zrobic ?

Aktualnie to "leżysz i kwiczysz" tak samo jak ja Smile To są zamrożone środki, nie wiadomo kiedy i czy w ogóle zostaną "odmrożone".
(23-02-2016 11:55)TM heheszky napisał(a):  23$?serio Lol szkoda zachodu Smile No ale próbować możesz.

Na zdrowy rozsądek, skoro 23$ to znaczy, że musiałem mieć już coś zarobione w programie, żeby tylko połowa poszła z PP a reszta z TM. Poza tym nie napisałem, ze to moja jedyna inwestycja, a najmniejsza kwota (przy której gdyby odrzucili spór, a ja dostałbym bana) mająca służyć jako "wabik" do zdobycia asa, tak jak to napisał millus Smile

Tylko niestety ponoć nie banują póki co więc poczekam chyba jeszcze z tymi sporami.
(23-02-2016 12:12)kernst napisał(a):  
(23-02-2016 11:55)TM heheszky napisał(a):  23$?serio Lol szkoda zachodu Smile No ale próbować możesz.

Na zdrowy rozsądek, skoro 23$ to znaczy, że musiałem mieć już coś zarobione w programie, żeby tylko połowa poszła z PP a reszta z TM. Poza tym nie napisałem, ze to moja jedyna inwestycja, a najmniejsza kwota (przy której gdyby odrzucili spór, a ja dostałbym bana) mająca służyć jako "wabik" do zdobycia asa, tak jak to napisał millus Smile

Tylko niestety ponoć nie banują póki co więc poczekam chyba jeszcze z tymi sporami.

karolek nie nadąża z rozdawaniem bana, na zagranicznych forum można znaleźć i takich co już dostali ban a wygrali/przegrali spór a są i tacy co wygrali/przegrali spór a bana nie mają
Przy kilkudziesięciu k co najmniej osobach pewnie nie wszyscy odbiorą tą exkluzywną nagrodę karolkaTongue
Z tego co mozna poczytac na innym forum pan chajkowski ma pelne galoty bo zostal prezydentem jakiejs tam fundacji tanca a niezadowoleni ludzie, ktorych wciagnal do TM dzwonia i pisza maile z pogrozkami Big Grin
Karolek się ucieszy z darowizny :v nie wiem kim trzeba być, zeby w obecnej sytuacji cokolwiek wpłacać beka

[Obrazek: 16803514730676250878.png]
Czyli nie ma mozliwosci zakupu paczki za balans ?

Ktos wczesniej pisal ze taka maoliwosc jest.
(23-02-2016 12:33)trio napisał(a):  Czyli nie ma mozliwosci zakupu paczki za balans ?

Ktos wczesniej pisal ze taka maoliwosc jest.

Jest ale z active Smile
To znakiem tego jak nie mam balance w active to te pieniadze sa zamrozone calkowicie obecnie i nic sie z nimi nie da zrobic ?
Cytat:To znakiem tego jak nie mam balance w active to te pieniadze sa zamrozone calkowicie obecnie i nic sie z nimi nie da zrobic ?

Niestety tak musisz czekać aż zostaną one zwolnione wtedy dopiero możesz coś z nimi zrobić np. wypłacić lub zainwestować dalej
Glosy: trio (+1)
Ja pietruszce nie ufam od kiedy mowil ze oplaca sie wchodzic w paidverts a profsam juz zdychal dalem sie omamic jemu i juz mu nie ufam
Odpowiedz