Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(23-02-2016 11:55)TM heheszky napisał(a): 23$?serio szkoda zachodu No ale próbować możesz.
Na zdrowy rozsądek, skoro 23$ to znaczy, że musiałem mieć już coś zarobione w programie, żeby tylko połowa poszła z PP a reszta z TM. Poza tym nie napisałem, ze to moja jedyna inwestycja, a najmniejsza kwota (przy której gdyby odrzucili spór, a ja dostałbym bana) mająca służyć jako "wabik" do zdobycia asa, tak jak to napisał millus
Tylko niestety ponoć nie banują póki co więc poczekam chyba jeszcze z tymi sporami.
(23-02-2016 11:55)TM heheszky napisał(a): 23$?serio szkoda zachodu No ale próbować możesz.
Na zdrowy rozsądek, skoro 23$ to znaczy, że musiałem mieć już coś zarobione w programie, żeby tylko połowa poszła z PP a reszta z TM. Poza tym nie napisałem, ze to moja jedyna inwestycja, a najmniejsza kwota (przy której gdyby odrzucili spór, a ja dostałbym bana) mająca służyć jako "wabik" do zdobycia asa, tak jak to napisał millus
Tylko niestety ponoć nie banują póki co więc poczekam chyba jeszcze z tymi sporami.
karolek nie nadąża z rozdawaniem bana, na zagranicznych forum można znaleźć i takich co już dostali ban a wygrali/przegrali spór a są i tacy co wygrali/przegrali spór a bana nie mają
Przy kilkudziesięciu k co najmniej osobach pewnie nie wszyscy odbiorą tą exkluzywną nagrodę karolka
Z tego co mozna poczytac na innym forum pan chajkowski ma pelne galoty bo zostal prezydentem jakiejs tam fundacji tanca a niezadowoleni ludzie, ktorych wciagnal do TM dzwonia i pisza maile z pogrozkami
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-02-2016 12:30 przez twardy.)