Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Tak tak przecież od dawna wiadomo, że to stabilny biznes na lata.
Sam pietruszka z tylko ujawnionych zakupów adpacków przez poleconych zarobił 13,5 tysiąca $.
Nie mówiąc już o pozostałych poleconych i ich wszystkich reinwestycjach.

Więc wiadomo, że on z tego nie zrezygnuje bo akurat dla niego to bardzo dochodowy interes Smile
Glosy: overlord25 (+1), devilll (+1), alexis sanchez (+1)
Następny naganiacz HIT na Facebook przeczytajcie beka

Traffic Monsoon w ostatnich tygodniach przeszedł kuchenne rewolucje przez jeden procesor płatniczy, który narobił dużo problemów. Jednak właściciel firmy Charls wyszedł z tego obronną ręką i pokazał na co go stać. Firma była, jest i będzie. Przy zakupie pakietów reklamowych naliczenia wzrosły około 5 razy i powróciły wypłaty instant. Jest to najlepszy moment dla nowych użytkowników, którzy mogą podwoić swoje zarobki. Jeżeli chcesz się przekonać i sprawdzić masz okazję się zarejestrować. bekaBig Grin
kto wygrał z was spór? Wink
(23-02-2016 10:59)kernst napisał(a):  kto wygrał z was spór? Wink

Nikt.
Bufor pieniężny na Payza wynosi już $360 000, info od jednego z Polskich liderów Smile
(23-02-2016 10:59)kernst napisał(a):  kto wygrał z was spór? Wink

kernst Czytaj ten temat :

http://goo.gl/ouVdPH

Wczoraj jedna osoba pisała o wygranym sporze, blokady konta tm nie dostała Tongue
dzięki, już patrzę Smile myślałem na poczatku o założeniu sporu na 23$ > blokada konta = wygrane spory na pozostałe inwestycje co o tym sądzicie? Tongue
(23-02-2016 11:49)kernst napisał(a):  dzięki, już patrzę Smile myślałem na poczatku o założeniu sporu na 23$ > blokada konta = wygrane spory na pozostałe inwestycje co o tym sądzicie? Tongue

23$?serio Lol szkoda zachodu Smile No ale próbować możesz.

Niby Karolek się zastanawia nad uwolnieniem zamrozonych środków i paczek, niech lepiej szybciej się zastanawia i to zrobi, wtedy wyjdę juz na lekki plus a potem może robic co chce. Lol
(23-02-2016 11:49)kernst napisał(a):  dzięki, już patrzę Smile myślałem na poczatku o założeniu sporu na 23$ > blokada konta = wygrane spory na pozostałe inwestycje co o tym sądzicie? Tongue

Jak masz kilka wpłat to wybór pierwszej najmniejszej by potem mieć dodatkowego Asa do motywowania sporu to myślę dobry pomysł Smile
Czy istnieje mozliwosc zlecenia wyplaty obecnie ktora zostala mi cofnieta na balans ?

[Obrazek: 8ba891730b52f17261746735318ff772.png]

czy raczej mam za to kupic paczke, jesli tak to jak to zrobic ?
Odpowiedz