Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tak tak przecież od dawna wiadomo, że to stabilny biznes na lata.
Sam pietruszka z tylko ujawnionych zakupów adpacków przez poleconych zarobił 13,5 tysiąca $.
Nie mówiąc już o pozostałych poleconych i ich wszystkich reinwestycjach.
Więc wiadomo, że on z tego nie zrezygnuje bo akurat dla niego to bardzo dochodowy interes
Traffic Monsoon w ostatnich tygodniach przeszedł kuchenne rewolucje przez jeden procesor płatniczy, który narobił dużo problemów. Jednak właściciel firmy Charls wyszedł z tego obronną ręką i pokazał na co go stać. Firma była, jest i będzie. Przy zakupie pakietów reklamowych naliczenia wzrosły około 5 razy i powróciły wypłaty instant. Jest to najlepszy moment dla nowych użytkowników, którzy mogą podwoić swoje zarobki. Jeżeli chcesz się przekonać i sprawdzić masz okazję się zarejestrować.
(23-02-2016 11:49)kernst napisał(a): dzięki, już patrzę myślałem na poczatku o założeniu sporu na 23$ > blokada konta = wygrane spory na pozostałe inwestycje co o tym sądzicie?
23$?serio szkoda zachodu No ale próbować możesz.
Niby Karolek się zastanawia nad uwolnieniem zamrozonych środków i paczek, niech lepiej szybciej się zastanawia i to zrobi, wtedy wyjdę juz na lekki plus a potem może robic co chce.
(23-02-2016 11:49)kernst napisał(a): dzięki, już patrzę myślałem na poczatku o założeniu sporu na 23$ > blokada konta = wygrane spory na pozostałe inwestycje co o tym sądzicie?
Jak masz kilka wpłat to wybór pierwszej najmniejszej by potem mieć dodatkowego Asa do motywowania sporu to myślę dobry pomysł